• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: Moto2 ΕΔ3
O Ai Ogura περνάει στην κορυφή
Νέα 22/10/2022 - 06:31

Οι πρώτες δύο θέσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto2 είναι πλέον επίσης θέσεις 1 και 2 μετά την ολοκλήρωση των ΕΔ3 στο PETRONAS Grand Prix της Μαλαισίας. Ο Augusto Fernandez είναι έτοιμος να διεκδικήσει ξανά την άνοδο στην πρώτη θέση μετά την πτώση του στην Αυστραλία, αλλά ήταν ο Ai Ogura που βρέθηκε στην κορυφή το πρωί του Σαββάτου στη Sepang με 2:06.635. Παρά την δεύτερη πτώση του το Σαββατοκύριακο (στην ίδια στροφή), ο Fernandez καταλαμβάνει την δεύτερη θέση στους συνδυασμένους χρόνους χάρη στις προσπάθειές του στις ΕΔ1, ενώ είναι ο μόνος αναβάτης μέσα στην πρώτη 20άδα που δεν βελτίωσε τον χρόνο του σε σχέση με την Παρασκευή.

Ο Tony Arbolino, ο μοναδικός εναπομείνας αναβάτης της Elf Mars VDS Racing Team μετά την απόσυρση του Sam Lowes, έθεσε τον πρώιμο ρυθμό στις ΕΔ3, φτάνοντας στο 2:06.816 κατά την πρώτη του έξοδο. Ο Fernandez παρέμεινε στην κορυφή σε εκείνο το σημείο χάρη στο 2:06.816 του στις ΕΔ1 και κανείς δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει στον τρίτο τομέα. Ωστόσο, ο Fernandez αντιμετώπιζε προβλήματα στον τέταρτο τομέα, στη στροφή 15 συγκεκριμένα, έχοντας μια πτώση όταν έχασε το μπροστινό εκεί για δεύτερη συνεχόμενη μέρα. Δεδομένου ότι έχασε το προβάδισμα στο Πρωτάθλημα με μια αντίστοιχη πτώση μόλις πριν από έξι ημέρες στο Phillip Island, ο Ισπανός μπορεί κάλλιστα να αισθάνεται νευρικός μέχρι τώρα.


Ο πρώτος που πέρασε στην πρώτη θέση των συνδυασμένων, μπροστά από τον Fernandez, ήταν ο νέος επικεφαλής του Πρωταθλήματος. Ο Ogura δεν ήταν ταχύτερος από τον Fernandez στον τρίτο τομέα, αλλά σημείωσε 2:06.635 στα τελευταία τρία λεπτά των ΕΔ3 για να γράψει τον καλύτερο χρόνο του Σαββατοκύριακου μέχρι στιγμής. Ο Fernandez ήταν τέταρτος στις ΕΔ3 με 2:07.177 ενώ ο Arbolino τερμάτισε δεύτερος στις δοκιμές του Σαββάτου και τρίτος στους συνδυασμένους χρόνους χάρη στην προηγούμενη προσπάθειά του. Ο Lopez ήταν ο επόμενος καλύτερος και στις δύο μετρήσεις χάρη στην τελική του προσπάθεια (2:07.086).

Οι Jake Dixon, Cameron Beaubier, Fermin Aldeguer, Aron Canet, Marcel Schrötter και Somkiat Chantra συμπληρώνουν την πρώτη 10άδα στους συνδυασμένους χρόνους. Επίσης, στις ΚΑΤ2 απευθείας περνάει ο Pedro Acosta, παρά την πτώση του στα τελευταία στάδια στην τέταρτη στροφή, καθώς και οι Bo Bendsneyder, Manuel Gonzalez και Albert Arenas. 

Επόμενο άρθρο »

Sepang: MotoGP ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: Moto3 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα