• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jonathan Rea: Έχουμε κάνει πρόοδο με τη μοτοσυκλέτα
Η Kawasaki παρουσίασε την ομάδα της για τα Superbikes
Νέα 08/02/2023 - 21:34

Η έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike MOTUL FIM 2023 πλησιάζει γρήγορα και οι ομάδες παρουσιάζουν τις μοτοσυκλέτες τους και τους αναβάτες τους για την επερχόμενη σεζόν. Η τελευταία που το έκανε είναι η Kawasaki Racing Team WorldSBK, για τους αναβάτες Jonathan Rea και Alex Lowes, με κάποιες διαφορές από το 2022. Περισσότερο από το χαρακτηριστικό πράσινο της Kawasaki στο φέρινγκ της ΖΧ-10RR για να ξεχωρίζει η μοτοσυκλε΄τα ακόμα περισσότερο, με τους αριθμούς αναβατών στα πλάγια της μοτοσυκλέτας να παίρνουν πιο κεντρική θέση. Το μαύρο συνεχίζει να κάνει την εμφάνισή του, κυρίως στο πλάι της μοτοσυκλέτας, ενώ υπάρχουν και λωρίδες κόκκινου.

Ανυπομονώντας για τη σεζόν του 2023, ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jonathan Rea δήλωσε: "Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για αυτή τη νέα σεζόν. Είχαμε μια πολύ καλή περίοδο προετοιμασίας. Είμαι επίσης ενθουσιασμένος που θα πάω στο Phillip Island και θα ξεκινήσω τη χρονιά με κάτι που φαίνεται σε εμάς ως πιο φυσιολογικό. Νιώθω ότι έχω προετοιμαστεί πολύ καλά μακριά από την πίστα και κατά τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών έχουμε βελτιωθεί, κάτι που είναι ένα πολύ καλό κίνητρο. Είναι ωραίο να έχεις μερικούς νέους ανθρώπους γύρω σου και αυτό από μόνο του φέρνει μια διαφορετική αίσθηση. Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Έχουμε κάνει πρόοδο με τη μοτοσυκλέτα και εργαζόμαστε σκληρά για να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την αίσθηση και τα αποτελέσματά μας από την περασμένη σεζόν. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε νίκες σε αγώνες και να παλέψουμε για έναν Παγκόσμιο Τίτλο".

Ο Guim Roda, Team Manager της KRT περιέγραψε τους στόχους της ομάδας για τη φετινή σεζόν, λέγοντας: "Δουλέψαμε σκληρά για να βελτιώσουμε κάποιες λεπτομέρειες, να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα μας και την οργάνωση της ομάδας για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ξανά τον τίτλο. Πιο σημαντικό από αυτό, είναι ότι θέλουμε να κάνουμε τους οπαδούς να απολαμβάνουν να παρακολουθούν τους αγώνες και ελπίζουμε να διασφαλίσουμε ότι μια πράσινη μοτοσυκλέτα θα παραμείνει στην κορυφή. Ο Johnny και ο Alex (Lowes) είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν με πλήρως επαναφορτισμένες μπαταρίες, οπότε ας δούμε τι θα γίνει στον γύρο της Αυστραλίας πόσο δυνατά έχουμε έρθει σε αυτή τη νέα σεζόν".

Επόμενο άρθρο »

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε

« Προηγούμενο άρθρο

Τί μπορούμε να περιμένουμε από τους "δευτεροετείς" του MotoGP;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα