• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bezzecchi: Το σχέδιο είναι να συνηθίσω τα δυνατά σημεία της μοτοσυκλέτας
Νέα 10/02/2023 - 20:56

Ο Marco Bezzecchi ήταν ο ταχύτερος την πρώτη ημέρα του τεστ στη Sepang, καθώς οι μοτοσυκλέτες MotoGP βγήκαν στην πίστα για πρώτη φορά το 2023.

Αυτή τη σεζόν ο Bezzecchi θα επωφεληθεί από μια μοτοσυκλέτα ίδιων προδιαγραφών με αυτή που χρησιμοποίησε ο Francesco Bagnaia για να κερδίσει το Πρωτάθλημα πέρυσι, αλλά επιμένει ότι οι μοτοσυκλέτες δεν είναι ο καθοριστικός παράγοντας.

"Ελπίζω να ξεκινήσω καλά", είπε ο αναβάτης της Mooney VR46. "Δεν με νοιάζει αν ο αναβάτης μπροστά έχει τη μοτοσυκλέτα του ’22, του ’24 ή του ’26!".

"Θα προσπαθήσω να πάω όσο πιο γρήγορα μπορώ. Θα είναι πιο δύσκολο, όχι λόγω των μοτοσυκλετών, αλλά επειδή κάθε αναβάτης είναι πολύ γρήγορος".

Ο Bezzecchi είπε σχετικά με το ότι ήταν ο ταχύτερος αναβάτης την Παρασκευή: "Είναι ωραίο για την προσωπική σου αίσθηση, αλλά είναι ένα τεστ, οπότε δεν σημαίνει τόσα πολλά! Είναι ωραίο να βλέπεις το όνομά σου πάνω πάνω".

"Αλλά είναι μόνο η πρώτη μέρα, οπότε πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι, να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Είναι μια μεγάλη σεζόν. Είναι πάντα ωραίο να πηδάς πάνω στη μοτοσυκλέτα και να νιώθεις την απίστευτη ταχύτητα. Δεν συνηθίζεις ποτέ αυτή την αίσθηση, ειδικά την πρώτη μέρα του χρόνου".

"Στην αρχή είχα μια μικρή πτώση, έκανα ένα μικρό λάθος, κάτι που θα μπορούσα να είχα αποφύγει αλλά όχι κάτι τρελό. Δουλέψαμε με το μεσαίο ελαστικό, όχι με το ελαστικό αγώνα. Ζοριστήκαμε. Όταν έβαλα το μαλακό ελαστικό, ήταν πολύ καλύτερα".

Ο Bezzecchi μίλησε για τη διαφορά από την περσινή του μοτοσυκλέτα: "Η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη. Σε ορισμένα σημεία μπορείς πραγματικά να αξιοποιήσεις πολύ καλά τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας. Κάποια πράγματα λειτουργεί λίγο καλύτερα".

"Είναι περίεργο να λες αυτά τα πράγματα μετά από μόλις 50 γύρους! Το σχέδιό μου είναι να συνηθίσω τα δυνατά σημεία της μοτοσυκλέτας τα οποία, παρόλα αυτά, δεν είμαι πραγματικά σε θέση να χρησιμοποιήσω. Θα δοκιμάσω πράγματα, γιατί είμαστε εδώ για να δοκιμάσουμε, οπότε θα ήταν περίεργο να μην δοκιμάσουμε τίποτα! Ήταν μια καλή αρχή, αλλά ο στόχος είναι να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τις διαφορετικές μοτοσυκλέτες".

Επόμενο άρθρο »

Παρουσίαση της ROKIT BMW Motorrad στα Superbikes

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Δοκιμάσαμε πάρα πολλά σήμερα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα