• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao Test Moto2, Moto3: 3η Μέρα
Acosta και Rossi στις πρώτες θέσεις
Νέα 19/03/2023 - 21:26

Καθώς απομένει λιγότερο από μια εβδομάδα μέχρι τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, τα τελευταία τεστ του 2023 έχουν φτάσει στο τέλος τους. Οι Moto2 και οι Moto3 είχαν ζωτικής σημασίας χρόνο στην πίστα του Portimao τις τελευταίες τρεις ημέρες σε μια προσπάθεια να ανεβάσουν ρυθμό πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος.


Στην ενδιάμεση κατηγορία, ο Pedro Acosta έχει θέσει το σημείο αναφοράς για τη σεζόν που έρχεται καθώς το 1:41.907 του αναβάτη Red Bull KTM Ajo τον βλέπει να τελειώνει το Test στην κορυφή των φύλλων χρόνου. 


Ο Fermin Aldeguer και ο Aron Canet θα έχουν και οι δύο πολλά να πουν στην επερχόμενη μάχη του Πρωταθλήματος, καθώς ήταν γρήγοροι και τις 3 μέρες και συμπλήρωσαν την πρώτη τριάδα, με τον πρώτο να βρίσκεται λιγότερο από το ένα δέκατο μακριά από τον Acosta. 

Ήταν επίσης ελπιδοφόρες μέρες για τους αναβάτες της ELF Marc VDS, με τους Sam Lowes και Tony Arbolino να διεκδικούν μια θέση στην πρώτη εξάδα πίσω από το Somkiat Chantra.


Στη Moto3, ο Riccardo Rossi βρέθηκε στην κορυφή χάρη στο 1:47.211 που πέτυχε σήμερα το πρωί. Ο Jose Antonio Rueda έκανε σίγουρα εντύπωση, με τον περσινό κυπελλούχο του Red Bull Rookies να παίρνει τη δεύτερη θέση, 0.051 δευτερόλεπτα πίσω από τον Rossi. Ο David Muñoz ολοκληρώνει ένα εντυπωσιακό τεστ καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. Οι Ayumu Sasaki, Romano Fenati και Daniel Holgado βρίσκονται επίσης στην πρώτη εξάδα.

Επόμενο άρθρο »

O Rossi εστιάζει περισσότερο στον Morbidelli τώρα

« Προηγούμενο άρθρο

Ψάχνοντας τα τελευταία κομμάτια του παζλ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα