• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: Moto2 ΕΔ1
Ταχύτερος ο Filip Salac
Νέα 12/05/2023 - 12:23

Ο Filip Salac έφτασε στην κορυφή των φύλλων χρόνου στα τέλη των ΕΔ1 της Moto2 στο Le Mans, καθώς ο αναβάτης της QJMOTOR Gresini ολοκλήρωσε τη συνεδρία 0,049 δευτερόλεπτα μπροστά από οποιονδήποτε άλλον με 1:36,658. Ο Alonso Lopez ήταν ο πιο κοντινός του αντίπαλος, βάζοντας την Boscoscuro του ακριβώς πίσω του. Ο Pedro Acosta ήταν στην κορυφή των φύλλων χρόνου για το μεγαλύτερο μέρος της περιόδου δοκιμών, αλλά τελικά τερμάτισε 0,099 δευτερόλεπτα πίσω από την κορυφή, στην 3η θέση.

Ο Celestino Vietti ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο του με καλό τρόπο καθώς ο Ιταλός έδειξε καλό ρυθμό στα τελευταία στάδια των ΕΔ1 για να πάρει την τέταρτη θέση, με διαφορά μικρότερη των 3 δεκάτων. Όπως πάντα, ο Aron Canet ήταν γρήγορος το πρωί της Παρασκευής, καθώς ο Ισπανός ολοκλήρωσε την πρώτη 5άδα.


Ο Manuel Gonzalez συνεχίζει να δείχνει ένα καλό πρόσωπο, κάνοντας τον 6ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Tony Arbolino. O Ιταλός έγραφε κάποιους σερί γρήγορους γύρους μαζί με τον ομόσταυλό του, Sam Lowes, στη μέση των ΕΔ1, πριν την πτώση του τελευταίου. Ο Lowes μάλιστα θα ξαναέβγαινε μετά στην πίστα για να υποστεί και μια δεύτερη πτώση. 2 πτώσεις είχαν και οι αναβάτες της American Racing, Rory Skinner και Sean Delan Kelly.


Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Fermin Aldeguer, Jake Dixon και ο πολύ δυνατός Sergio Garcia. 

Επόμενο άρθρο »

Εκτός Grand Prix o Raul Fernandez

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: Moto3 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα