• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Γαλικό GP (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nicky Hayden: Μην ξεγράψετε ακόμη τον Casey
Δεν ανησυχώ γι αυτόν, είναι ικανός να κερδίσει τους 4 επόμενους αγώνες στη σειρά!
Νέα 28/05/2010 - 00:30

“O Casey είναι σε πτώση, αλλά πραγματικά το ξεπερνάει εύκολα, μπορεί να βρίσκεται στη μεγαλύτερη πτώση της ζωής του και ξαφνικά να κάνει τον καλύτερο χρόνο”.

 

“Δεν ανησυχώ γι’ αυτόν και είναι ικανός να κερδίσει τους τέσσερις επόμενους αγώνες στη σειρά, είναι σε πτώση αλλά θα επιστρέψει γρήγορα".

 

“Τον έχω δει να έχει κάποιες πτώσεις απόδοσης και πίστευα ότι θα τον αναστείλουν, αλλά με κανέναν τρόπο! Δείχνει ότι θα επιστρέψει αμέσως πιο δυνατός”.

 

Για τον αγώνα στο Le Man της Γαλλίας πρόσθεσε:

“Ήταν ακριβώς μπροστά μου, όταν είδα το μπροστινό του να μετατοπίζεται λίγο, μετά είδα το αριστερό του πόδι κάτω. Έμοιαζε οτι αυτό θα είχε μεγάλη διάρκεια και προσπάθησε να το σώσει με τον αγκώνα”

 

“Δεν μπορούσα να ανοίξω το γκάζι, γιατί βρισκόταν στην γραμμή μου, ανησυχούσα για τους υπόλοιπους πίσω μου. Όταν τον προσπέρασα είχε ακόμη τον αγκώνα κάτω".

Επόμενο άρθρο »

Ο συμπλέκτης της Suter

« Προηγούμενο άρθρο

Ben Spies: Πρέπει να κερδίσω την εργοστασιακή ευκαιρία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
Ο FABIO QUARTARARO ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕ ΜΑΝ
  • ΝΑΙ, Η ΥΑΜΑΗΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕ ΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΕΡΕΘ
  • ΙΣΩΣ, ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΧΕΡΕΘ
  • ΟΧΙ, Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΥΑΜΑΗΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ