• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aprilia: Θα επανέρθει στα MotoGP
Το τμήμα Aprilia Racing ήταν και είναι από τα πιο ισχυρά τμήματα της εταιρείας.
Νέα 31/05/2010 - 10:36

Μπορεί μεν η Aprilia να αποσύρθηκε το 2004 από τα MotoGP έπειτα από το δύσκολο εγχείρημα της τρικύλινδρης RS Cube, ωστόσο έπειτα από τις εκπληκτικές επιδόσεις της ομάδας στο WSB βλέπει θετικά την επαναφορά της στο χώρο. Σύμφωνα με τον διευθυντή του τμήματος Aprilia Motorsport Gigi Dall’Igna το 2003 η εταιρεία δεν είχε την απαραίτητη τεχνογνωσία πάνω στους τετράχρονους κινητήρες. Πρόσφατα όμως είδαμε τις εκπληκτικές επιδόσεις του Biaggi στην Monza και την υψηλή τελική της ταχύτητα της RSV4 που έβαλε φωτιά στην άσφαλτο.  

 

Πρόσφατα ο Dall’Igna αναάφερε ότι η εταιρεία σκέφτεται να επανέρθει στα MotoGP αλλά προς το παρόν δεν έχει καταστρώσει κάποιο συγκεκριμένο πλάνο. Πρωταρχικός της στόχος είναι να πάρει τον τίτλο στο WSB. Επιπλέον πρόσθεσε ότι το τμήμα Aprilia Racing ήταν και είναι από τα πιο ισχυρά τμήματα της εταιρείας και είχε εξειδικευτεί περισσότερο στους δίχρονους κινητήρες όπου και γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι τα προηγμένης τεχνολογίας ηλεκτρονικά συστήματα των GP250 δάνεισε στην συνέχεια η εταιρεία στην ομάδα του WSB. Φυσικά άγνωστο παραμένει για το αν η εταιρεία θα χρησιμποιποήσει την τεχνογνωσία του V4 ή αν θα χρησιμοποιήσει κάποια άλλη τετράχρονη συνταγή.

 

“Πρέπει να επιστρέψουμε στα MotoGP πράγμα που είναι ευνόητο για μία εταιρεία σαν την Aprilia ωστόσο αυτή την στιγμή έχουμε εστιάσει την προσοχή μας στο να κερδίσουμε τον τίτλο στο WSB. Όλες οι προσπάθειες έχουμε πέσει πάνω σ’αυτό το εγχείρημα.”

Επόμενο άρθρο »

WSBK Superpole US GP

« Προηγούμενο άρθρο

To Red Bull Rookies Cup πάει Mugello

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα