• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Lorenzo βλέπει ορεξάτος το Mugello
Για μένα η πίστα του Mugello είναι η καλύτερη στον κόσμο.
Νέα 01/06/2010 - 23:10

“Πέρυσι ο αγώνας του Mugello ήταν ο καλύτερος αγώνας της χρονιάς για μένα. Έπεσα στον γύρο προθέρμανσης αλλά πέρα από αυτό ήταν ένας εκπληκτικός αγώνας κι ήμουν χαρούμενος που ανέβηκα στο βάθρο. Όλες οι φορές που οδήγησα στην πίστα καθώς επίσης κι ο αγώνας ήταν μοναδικές κι αυτό γιατί υπήρξαν πολλές αλλαγές στις καιρικές συνθήκες. Για μένα η πίστα του Mugello είναι η καλύτερη στον κόσμο μαζί με αυτή του Phillip Island. Είναι κλασσική στη σχεδίασή της με ανισόπεδα τμήματα και εκπληκτική ατμόσφαιρα. Φέτος είχα μια φανταστική σεζόν μέχρι στιγμής και ο στόχος μας είναι να εμφανιστούμε ισχυροί από την πρώτη ημέρα και να ανέβουμε στο βάθρο.” 

 

Από τις δηλώσεις του και μόνο ο Jorge Lorenzo δείχνει τον ενθουσιασμό και την αποφασιστικότητά του για τον συγκεκριμένο αγώνα παρόλο ότι γνωρίζει το πόσο μεγάλες επιτυχίες είχε στο παρελθόν ο ομόσταυλός του Valentino Rossi σ'αυτή την πίστα. Δεν χωράει καμία αμφιβολία το γεγονός ότι το ηθικό και η αυτοπεποίθηση του Lorenzo είναι σε υψηλό επίπεδο έπειτα από την εκπληκτική του εμφάνιση στους τρεις πρώτες αγώνες της σεζόν. Άραγε θα έχει κάποιο άσσο κρυμμένο στο μανίκι του ο Rossi; 

 

Ο δε manager του Lorenzo Wilco Zeelemberg ανάφερε ότι ο Ισπανός πιλότος οδηγεί με πολύ ώριμο και προσηλωμένο ύφος φέτος και πάει στο Mugello, την αγαπημένη του πίστα που αποτελεί «αγώνα εντός έδρας» για την ομάδα. Πλέον το επιτελείο του Lorenzo εργάζεται πιο σωστά και είναι πιο ενωμένα τα άτομα μεταξύ τους κι ο Lorenzo τους εμπιστεύεται περισσότερο στις αποφάσεις που παίρνουν γι’αυτόν. Βλέπουν με αισιοδοξία τον ερχόμενο αγώνα στο Mugello και ευελπιστούν ότι θα βρεθούν στο βάθρο κα πάλι.

Επόμενο άρθρο »

VIDEO: Συνέντευξη Colin Edwards

« Προηγούμενο άρθρο

O Marquez σε πρόγραμμα εντατικής αποκατάστασης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα