• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar: Moto3 Ελεύθερες Δοκιμές
Ταχύτερος ο Ivan Ortola
Νέα 08/03/2024 - 15:07

Η αυλαία της σεζόν του 2024 άνοιξε σήμερα στο Qatar, με τους αναβάτες της Moto3 να είναι οι πρώτοι που βγήκαν στην πίστα του Lusail για τις ελεύθερες δοκιμές το πρωί της Παρασκευής. Οι κανονισμοί αλλάξανε και πλέον οι δοκιμές του πρωινού της Παρασκευής δεν προσμετράνε για την απευθείας πρόκριση στις ΚΑΤ2 και έτσι οι αναβάτες της μικρής κατηγορίας επικεντρώθηκαν στις ρυθμίσεις των μοτοσυκλετών τους. Αλλαγή είχαμε και στα ελαστικά, καθώς πλέον η Pirelli παίρνει τη θέση της Dunlop ως αποκλειστικός προμηθευτής των κατηγοριών Moto3 και Moto2.
Στην κορυφή βρέθηκε ο Ivan Ortola, με τον Ισπανό να σταματάει το χρονόμετρο στο 2:04.205, ενώ 168 χιλιοστά πίσω του βρέθηκε ο Jose Antonio Rueda. Ο David Muñoz έκλεισε την πρώτη τριάδα, έχοντας όμως και μια πτώση στο τέλος, με ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, David Alonso, να παίρνει την τέταρτη θέση. 
Ο Tatsuki Suzuki πέρασε από την Honda στην Husqvarna, αλλά προσαρμόστηκε γρήγορα, κάνοντας τον 5ο χρόνο, μπροστά από τον Daniel Holgado. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Collin Veijer, Adrian Fernandez και οι rookies Joel Esteban και  Luca Lunetta

Επόμενο άρθρο »

Qatar: Moto2 Ελεύθερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Kove Moto: Ο ιδρυτής της Kove, Zhang Xue παραιτείται

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα