• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar: Moto2 Ελεύθερες Δοκιμές
Κυρίαρχος ο Fermin Aldeguer
Νέα 08/03/2024 - 15:21


Οι αναβάτες της Moto2 βγήκαν σε μια ηλιόλουστη πίστα του Qatar, για τις πρώτες δοκιμές της σεζόν του 2024. Οι κανονισμοί αλλάξανε και πλέον οι δοκιμές του πρωινού της Παρασκευής δεν προσμετράνε για την απευθείας πρόκριση στις ΚΑΤ2 και έτσι οι αναβάτες της μικρής κατηγορίας επικεντρώθηκαν στις ρυθμίσεις των μοτοσυκλετών τους. Αλλαγή είχαμε και στα ελαστικά, καθώς πλέον η Pirelli παίρνει τη θέση της Dunlop ως αποκλειστικός προμηθευτής των κατηγοριών Moto3 και Moto2.
Ο Fermin Aldeguer ξεκίνησε τη σεζόν του 2024 ακριβώς όπως τελείωσε την προηγούμενη, στην κορυφή των φύλλων χρόνου. Ο Ισπανός της ομάδας του Luca Boscoscuro σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:58.373, με τον Zonta Van Den Goorbergh να τον ακολουθεί. Μάλιστα ο νεαρός Ολλανδός ήταν πρώτος κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια των δοκιμών και δείχνει πολύ βελτιωμένος σε σχέση με πέρυσι ήδη από την αρχή. Την τριάδα έκλεισε ο Celestino Vietti, με τους Jake Dixon και Manuel Gonzalez να ακολουθούν. 
Ο Albert Arenas σημείωσε τον 6ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τους Jeremy Alcoba και Bo Bendsneyder. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Somkiat Chantra και Ai Ogura

Επόμενο άρθρο »

Qatar: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar: Moto3 Ελεύθερες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα