• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Pedrosa θέλει να διατηρήσει την ορμή του
Είναι γρήγορη πίστα με κάποιες στροφές που περνιούνται με τέρμα γκάζι
Νέα 14/06/2010 - 22:33

O Dani Pedrosa και όλη η ομάδα της Repsol Honda φεύγει με το ηθικό ψηλά απ’ την Ιταλία μετά το άνετο πρώτο σκαλί του βάθρου που άξια κέρδισαν εκεί.

Ο μικρόσωμος Ισπανός φθάνοντας στην Μ. Βρετανία είπε:

 

“Φθάσαμε στο Silverstone με καλή διάθεση μετά τη νίκη στο Mugello. Είχαμε ένα πολύ καλό διήμερο στην Ιταλία και χρειάζεται εγώ και όλη η ομάδα να κάνουμε τα πάντα για να διατηρήσουμε την ορμή μας.”

 

“Δεν έχω να πω τίποτα για το Silverstone. Έχω δει μερικούς αγώνες από το παρελθόν στο video και παρατήρησα λίγο την πίστα, αλλά έχουν κάνει κάποιες αλλαγές στον σχεδιασμό της και έχει μικρές διαφορές συγκριτικά με τη μορφή που είχε στην Formula1, έτσι θα χρειαστεί να την ανακαλύψουμε μόνοι μας. Απ’ ότι έχω δει μπορώ να πω ότι πρόκειται για μια γρήγορη πίστα με υψηλή μέση ωριαία ταχύτητα, με κάποιες δεξιές στροφές που θα περνιούνται με το γκάζι τέρμα ανοικτό.”

 

“Φαίνεται πίστα της παλιάς σχολής που ίσως μοιάζει με το Assen πριν γίνει πιο κοντό.

Θα ξεκινήσουμε την Παρασκευή χωρίς προηγούμενη γνώση, αλλά το ίδιο θα ισχύει για όλους, έτσι ελπίζω να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα”.

 

“Θα έχουμε τρείς αγώνες στη σειρά τώρα –Μ. Βρετανία, Ολανδία και Καταλουνία –, θα είναι πολύ σημαντικό να μην κάνουμε λάθη και να διατηρήσουμε τα ίδια αποτελέσματα".

Επόμενο άρθρο »

Notis @ Corridonia: Ο μικρός μαχητής

« Προηγούμενο άρθρο

Αγριεμένος ο Dovizioso

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα