• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κι άλλη επιτυχία του Espargaro
Η κακή εκκίνηση στην ουσία μου κατάστρεψε αυτό τον αγώνα.
Νέα 21/06/2010 - 17:48

Σε τρεις αγώνες στη σειρά έχει καταφέρει να μπει στη δεκάδα των MotoGP ο Aleix Espargaro κι όλα αυτά μόλις στους 5 πρώτους αγώνες της σεζόν. Αρχικά δεν είχε και τόσο καλή εκκίνηση στον αγώνα γεγονός που τον έριξε στην τελευταία θέση. Ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και έπειτα από σκληρές μάχες με τους Barbera, Bautista και Capirossi μπόρεσε σταδιακά να κερδίσει θέσεις και να τερματίσει στην 10η θέση. Στους προηγούμενους δύο αγώνες τερμάτισε αντίστοιχα στην 9η και 8η θέση ενώ στην βαθμολογία βρίσκεται στην 13η θέση. 

 

Στις δηλώσεις του ο Καταλανός αναβάτης δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: “Η κακή εκκίνηση στην ουσία μου κατάστρεψε αυτό τον αγώνα. Έχασα το μεσαίο γκρουπ των αναβατών κι αφού πέρασα τρεις οδηγούς στην ουσία έκανα ένα μοναχικό αγώνα. Ωστόσο η 10η θέση είναι ένα καλό αποτέλεσμα για μένα και τώρα θα πρέπει να σκεφτώ τον ερχόμενο αγώνα. Το Assen αποτελεί μία από τις αγαπημένες μου πίστες κι εύχομαι να φέρω ένα καλύτερο αποτέλεσμα.” 

 

Ικανοποιημένος με τις επιδόσεις του Aleix Espargaro ήταν και ο Fabiano Sterlacchini (Pramac Racing Technical Director) αναφέροντας ότι ο Espargaro πέτυχε την 10η θέση χάρη στον καλό ρυθμό που είχε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Επιτέλους νίκη για τον Cluzel

« Προηγούμενο άρθρο

Ο νικητής της φόρμας του Valentino Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα