• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιτέλους νίκη για τον Cluzel
Περίμενα εδώ και καιρό αυτή την στιγμή.
Νέα 21/06/2010 - 18:22

Ο Γάλλος αναβάτης Jules Cluzel της Forward Racing είχε αρκετές ατυχίες από την αρχή της σεζόν και ιδιαίτερα στους προηγούμενους δύο αγώνες. Ο manager της ομάδας Andrea Dosoli (πρώην EFI μηχανικός της Kawasaki Racing) μας είχε εκμυστηρευτεί ότι ο Γάλλος οδηγός ήταν πολύ καλός για τα δεδομένα της εμπειρίας του και πίστευε ότι είχε μεγάλες δυνατότητες. Ωστόσο το θέμα μέχρι στιγμής ήταν ότι θα έπρεπε να προσαρμοστεί με τις απαιτήσεις της νέας μοτοσυκλέτας. 

 

Ευχαριστημένος και πάνω απ’όλα χαρούμενος ήταν ο Jules Cluzel με το αποτέλεσμα του αγώνα. “Έπειτα από τους τελευταίους δύο αγώνες, στους οποίους δοκίμασα να κερδίσω όποιο και αν ήταν το κόστος, σκέφτηκα ότι το καλύτερο που θα μπορούσα να κάνω ήταν να μην σκέφτομαι την πρώτη θέση απλά να κάνω ένα καλό αγώνα κι αυτό ακριβώς έκανα εδώ στο Silverstone. Περίμενα εδώ και καιρό αυτή την στιγμή και σήμερα (την ημέρα του αγώνα) ήθελα να τα πάω καλά, κυρίως γιατί στο warm up είχα κάποια προβλήματα και η αίσθηση που είχα από την μοτοσυκλέτα δεν ήταν η καλύτερη που θα μπορούσα να έχω. Πριν από τον αγώνα το επιτελείο της ομάδας έδρασε άμεσα και ως αποτέλεσμα μου έδωσε μία άριστη μοτοσυκλέτα για τον αγώνα και πραγματικά τους ευχαριστώ όλους. Ελπίζω να τα πάω εξίσου καλά στο Assen μαζί με τον ομόσταυλό μου Claudio. Βλέπω θετικά την πορεία μας γιατί πιστεύω ότι είμαστε σε υψηλό επίπεδο παρόλο ότι πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά.” 

 

Το γεγονός που έδωσε την μεγαλύτερη χαρά στον Andrea Dosoli ήταν γενικά οι υψηλές επιδόσεις της ομάδας σε όλη την διάρκεια του αγωνιστικού τριήμερου από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή. “Είχαμε πολύ καλές επιδόσεις και με τους δύο αναβάτες της ομάδας. Ο Cluzel έκανε έναν έξυπνο αγώνα και πήρε την πρώτη του νίκη που πραγματικά την άξιζε. Εξίσου καλό ήταν ο Σαββατοκύριακο για τον Claudio και ήταν σε θέση να δείξει την αξία του και είμαι σίγουρος ότι θα τον δούμε σε αυτή την φόρμα στους επόμενους αγώνες.”

Επόμενο άρθρο »

Η κατάσταση του Aoyama

« Προηγούμενο άρθρο

Κι άλλη επιτυχία του Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα