• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η κατάσταση του Aoyama
Ο δημοφιλής Ιάπωνας φέρει κάταγμα στον σπόνδυλο Τ12.
Νέα 22/06/2010 - 07:49

Πρόσφατα η ομάδα της Interwetten-Honda ανακοίνωσε τα νεότερα νέα όσων αφορά την κατάσταση του Hiroshi Aoyama έπειτα από το ατύχημα που είχε το περασμένο Σάββατο. Ο δημοφιλής Ιάπωνας φέρει κάταγμα στον σπόνδυλο Τ12. Είχε μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της πίστας και από εκεί μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο John Radcliffe της Οξφόρδης.  

 

Έπειτα από σειρά εξετάσεων οι γιατροί δήλωσαν ότι η κατάστασή του και γενικά το τραύμα του δεν χειροτέρεψε κατά την πρώτη νύχτα και ο Aoyama θα μπορούσε να μεταφερθεί στην Βαρκελώνη για να εξεταστεί από άλλον ένα εξειδικευμένο γιατρό και να πάρει μία δεύτερη γνώμη. Προς το παρόν δεν έχει αποφασισθεί για το ποια θα είναι η αγωγή του για να επουλωθεί σωστά το συγκεκριμένο κάταγμα. 

 

Όσων αφορά την ενεργό του δράση, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Aoyama θα απουσιάζει από το ΤΤ του Assen και προφανώς κι από τον επόμενο αγώνα που γίνεται στην Catalunya. Αν λοιπόν δεν επιστρέψει έπειτα από τους επόμενους δύο αγώνες τότε είναι πολύ πιθανό να δούμε κάποιον άλλον αναβάτη στη θέση του.

Επόμενο άρθρο »

Hayden, ο ταχύτερος σε ρεκόρ πίστας!

« Προηγούμενο άρθρο

Επιτέλους νίκη για τον Cluzel

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα