• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP 2012: Η Ινδία στο πρόγραμμα
Κατασκευάζουν μία νέα πίστα με γνώμονα τους αγώνες μοτοσυκλετών.
Νέα 10/09/2010 - 23:34

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση είναι πιθανό να δούμε την Ινδία στο πρόγραμμα των MotoGP το 2010. Μία καινούργια πίστα που κατασκευάζεται στο Greater Noida έχει προστεθεί στο ημερολόγιο της Formula One την επόμενη σεζόν. Οι διευθυντές της Jaypee Group Circuit εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους στο να φιλοξενήσουν σύντομα και αγώνες MotoGP ιδίως το 2012 που θα επανέρθουν τα 1000άρια.  

 

Ο διευθυντής της IRTA, Mike Trimby ανάφερε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από την χώρα της Ινδίας. “Κατασκευάζουν μία νέα πίστα με γνώμονα τους αγώνες μοτοσυκλετών και ο Ινδός promoter ενδιαφέρεται πολύ για τα MotoGP.” Επίσης, υπάρχουν βλέψεις από την Dorna στο πάνε τα MotoGP στο Yas Marina Circuit του Abu Dhabi το 2012. 

 

Ο Casey Stoner και ο Loris Capirossi επισκέφτηκαν τις δύο πίστες για να δώσουν την άποψή τους όσον αφορά το θέμα της ασφάλειας των αναβατών, ωστόσο αναμένεται να δούμε τις δύο πίστες στο πρόγραμμα του 2012. 

 

Το πρόγραμμα των αγώνων των MotoGP του 2011 θα ανακοινωθεί επίσημα στην Aragon. Η εκκίνηση της επόμενης χρονιάς θα δοθεί στο Losail του Qatar στις 20 Μαρτίου. 

 

Στην Ασία, τα Αραβικά Εμιράτα και την Ταϊλάνδη έχουν ήδη βρεθεί και άλλα μηχανοκίνητα σπορ όπως ηF1 H2O, η Class1 και οι αγώνες των Jet Ski.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Corridonia Live: Δύσκολο ξεκίνημα για τον «Notis»

« Προηγούμενο άρθρο

Oι πτώσεις του MotoGP, οι πιο επιρρεπείς οδηγοί

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα