• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Jorge Lorenzo το ήξερε για τον Tomizawa
Ο Ισπανός είχε την πληροφορία και ενδιαφέρθηκε πιο πολύ από όλους
Νέα 12/09/2010 - 00:21

Ο Jorge Lorenzo, ο οδηγός που προηγείται στο Πρωτάθλημα, στην επικοινωνία του μέσω blog έγραψε: 

«Σήμερα δεν αισθάνομαι καλά στο να γράψω για ότι έγινε. Δεν θέλω να μιλήσω για αγώνες, θέλω απλά να πω αντίο σε ένα άτομο που ήταν φίλος με όλους. Ήταν ένας καταπληκτικός τύπος, πάντα χαμογελούσε, ευγενικός, φιλικός και ένας μαχητής στην πίστα. Όταν είδα την πτώση, σκέφτηκα δυνατά ότι το χειρότερο μπορεί να είχε συμβεί. Και μου το επιβεβαίωσαν πριν ξεκινήσουμε τον αγώνα μας. Δεν ήταν επίσημο, αλλά ήλθε από μια αξιόπιστη πηγή. Θα μας λείψει, ας αναπαύεται εν ειρήνη.»

 

Σε ένα άλλο post o Lorenzo έγραψε:

«Αντίο σε έναν μεγάλο οδηγό. Δεν θέλω να μιλήσω για τίποτε άλλο, εκτός από τον Shoya, έναν οδηγό που όλοι θαύμαζαν στο paddock, για τον τρόπο του. Ήταν φίλος με όλους και ήταν ένας γενναίος αναβάτης που είπε αντίο φορώντας τις μπότες του.»

Ο Lorenzo αναφέρθηκε και στο ότι ο Shoya Tomizawa αγωνιζόταν με το νούμερο 48, το ίδιο που χρησιμοποιούσε ο Ισπανός στο δρόμο για τα δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα που πήρε στα 250.

«Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να αισθάνονται οι Scott Redding και Alex De», γράφει ο προηγούμενος στη φετινή βαθμολογία.

«Από εκείνη τη στιγμή που είδα το ατύχημα στην τηλεόραση, δεν μπορούσα να κάνω τίποτε άλλο, από το να βρω πληροφορίες. Γι αυτό συνέχιζα να ρωτώ συνεχώς. Και πριν μπω στην πίστα για τη σχάρα εκκίνησης, μου το είπαν. Δεν ήταν επίσημο, αλλά η πηγή ήταν αξιόπιστη. «Το ήξερα», είπα στον εαυτό μου και για μια στιγμή σιχάθηκα το γεγονός ότι βγήκα αληθινός. Δεν ξέρω αν ήταν καλό το να το ξέρω πριν ξεκινήσω το ν αγώνα μου. Για να συγκεντρωθώ χρειάζεται να κλειστώ στον εαυτό μου για 40 λεπτά», έγραψε ο Lorenzo.

Μάλιστα ήταν ο μόνος από τους τρεις οδηγούς του βάθρου που μετά τη δική τους συνέντευξη έμεινε στην αίθουσα για να ακούσει την συνέντευξη των οργανωτών πάνω στον θάνατο του Tomizawa, δείχνοντας την πραγματική του ευαισθησία πάνω στο θέμα.

Στην φωτογραφία μαθαίνει και επίσημα το νέο, αμέσως μετά τον τερματισμό, από τον κ. Ezpeleta της DORNA.

Επόμενο άρθρο »

Corridonia Live: Έπεσε ο «Notis» στον τελευταίο γύρο

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP 2012: Η Ινδία στο πρόγραμμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα