• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Άλλος άνθρωπος ο Pedrosa
Η άφιξη του Stoner τον μεταμόρφωσε σε πύραυλο.
Νέα 13/09/2010 - 11:51

 

Του Βασίλη Μωραϊτη 

 

Είναι κανείς να απορεί το τι συμβαίνει με αυτόν τον αθλητή και ο λόγος φυσικά γίνεται για τον Ισπανό Dani Pedrosa. Φέτος, από την αρχή της σεζόν έδειχνε ότι δεν είχε την διάθεση ή την ταχύτητα για να παίξει με τους πρωτοπόρους και σίγουρα δεν είχε την κάψα για να μπει στην μάχη. Βέβαια, οι αναβάτες της Honda αντιμετώπιζαν αρκετά προβλήματα με την νέα RC211V που υστερούσε σε πρόσφυση εφόσον δεν μπορούσαν να φορτίσουν κατάλληλα της ελαστικά της. 

 

Ωστόσο παρατηρήσαμε ότι μόλις ο Casey Stoner υπόγραψε στο HRC ο Pedrosa μεταμορφώθηκε σε ένα νυστέρι ακριβείας που κόβει και ράβει τις δικές του γραμμές στην πίστα σε απίστευτο ρυθμό. Η μεταμόρφωση του ήταν εκπληκτική σε βαθμό που θα λέγαμε ότι έχει σοκάρει ακόμη και τον ίδιο. Φέτος κέρδισε τέσσερις αγώνες, ενώ στους δύο τελευταίους έχει κλέψει κυριολεκτικά την παράσταση. Ο Dani ήταν πάντα καλός αλλά ίσως να υστερεί σε κίνητρο. Ίσως οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω του να τον φορτίζουν περισσότερο απ’όσο πρέπει ή να τον φορτίζουν με λάθος ερεθίσματα. 

 

Τώρα που είναι σίγουρη η άφιξη του Stoner θα έλεγε κανείς ότι “πήραν φωτιά τα μπατζάκια του”. Απ’όσο γνωρίζουμε είναι ακόμη σε διαπραγματεύσεις με το HRC όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του αλλά προς το παρόν έχει όλους τους άσους (όπως την Repsol...) με το μέρος του. Πάντως αν παραμείνει στην ομάδα το σίγουρο είναι ότι του χρόνου θα δούμε έναν εντελώς διαφορετικό Dani, έναν Dani πιο εκρηκτικό και μάχιμο από οποιαδήποτε άλλη σεζόν. 

 

Δεν θα τον απέκλειε κανείς και από τον φετινό τίτλο γιατί έχει το αβαντάζ με την καλή χρήση των κινητήρων και φυσικά τον ισχυρό κινητήρα της Honda που όπως βλέπουμε αφήνει τους πάντες πίσω της. Αν κάνει οποιοδήποτε λάθος ο Lorenzo ο Pedrosa θα έχει άμεσα την απάντηση.

Επόμενο άρθρο »

O Laverty στην Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Δηλώσεις από την οικογένεια του Shoya Tomizawa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα