• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δηλώσεις από την οικογένεια του Shoya Tomizawa
Νέα 13/09/2010 - 10:50

 

Ο Shoya Tomizawa ήταν ο πιο χαμογελαστός μέσα στα paddock. Ποτέ δεν έχασε την ευκαιρία να αφιερώσει ένα χαμόγελο ή μια κουβέντα στον οποιονδήποτε. Του άρεσε να κάνει παρέα με τους συναδέλφους του αλλά ήταν και ένα επαγγελματίας αναβάτης ο οποίος ήταν αφοσιωμένος στην εξέλιξη στην ομάδας και της μοτοσυκλέτας του. 

 

Ήμασταν όλοι εντυπωσιασμένοι με το ταλέντο του και με το στυλ οδήγησης του. Δούλεψε σκληρά προκειμένου να πετύχει το μέγιστο, όχι μόνο για τον εαυτό του αλλά και για την ομάδα του και για τον οποίο είχε γίνει οικογένεια του.

 

Δεν έχουμε χάσει μόνο έναν ταλαντούχο οδηγό αλλά ένα φίλο, τον παιδί μας. Γράφουμε αυτές τις λίγες γραμμές προκειμένου να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας συλλυπηθήκαν αυτές τις τελευταίες στιγμές. Μέσω όλων των μηνυμάτων που πήραμε για τον χαμό του Shoya καταλάβαμε ότι δεν ήταν μόνο αγαπητός από την οικογένεια του αλλά από πολύ περισσότερο κόσμο.

 

Χωρίς τον Shoya τίποτα δεν θα είναι όπως πριν, αλλά χάρη στο πάθος που είχε για το άθλημα και την ενθάρρυνση της οικογένεια του η Technomag-CIP team θα συνεχίσει την εξέλιξη της Moto2.

Επόμενο άρθρο »

Άλλος άνθρωπος ο Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Πρέπει να γίνω ταχύτερος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα