• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi θα κάνει εγχείρηση στον ώμο του
Δεν καταφέρνει να ξεπεράσει αλλιώς τον τραυματισμό
Νέα 15/09/2010 - 11:53

Μόλις τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα, ο Valentino Rossi θα ξαπλώσει στο χειρουργικό τραπέζι για να εγχειριστεί στον ώμο του. 

«Το μεγαλύτερο πρόβλημά μου είναι ο ώμος. Πρέπει να κάνω εγχείρηση στο τέλος της σεζόν», είπε προχθές στον Giacomo Agostini, στο Mugello. Οι δύο θρυλικοί Παγκόσμιοι Πρωταθλητές ήταν εκεί για το περίφημο «Italian Legendary Tour» που διοργανώνει η Dainese.

 

Ο τραυματισμός του Valentino Rossi στον δεξί του ώμο έγινε – όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν – τον περασμένο Απρίλίο στη διάρκεια προπόνησης με μοτοσυκλέτα μοτοκρός. Αρχικά ο Rossi υποτίμησε το ατύχημα αυτό και τον τραυματισμό, αλλά αργότερα δήλωσε ότι ήταν: «το χειρότερο στην καριέρα μου», λίγο πριν συμβεί το ατύχημά του στο Mugello, όπου έσπασε το δεξί του πόδι.

«Το σχίσιμο είναι προβληματικό γιατί βρίσκεται σε μια ευαίσθητη περιοχή του ώμου. Είναι ακριβώς εκεί που υπάρχουν οι σύνδεσμοι που επιτρέπουν στα κόκκαλα να κινούνται. Κανονικά πρέπει να κάνεις εγχείρης, αλλά χρειάζεται πολύς χρόνος για φυσικοθεραπεία. Το λιγότερο 4 μήνες. Έτσι αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε άλλη μέθοδο και δυναμώσαμε τους μύες γύρω από την τραυματισμένη περιοχή», είπε ο Rossi για θέμα.

Η εγχείρηση που θα κάνει θα λύσει όλα αυτά τα προβλήματα και θα του επιτρέψει να οδηγεί όπως αυτός θέλει. Η εγχείρηση αυτή δεν είναι δύσκολη, αλλά η ανάρρωση είναι δύσκολη και χρειάζεται αρκετό χρόνο. Έτσι αν η Yamaha δεν αφήσει τον Rossi να οδηγήσει στην Valencia την Ducati, μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα το Νοέμβριο, τότε ο Rossi θα πάει κατευθείαν στο χειρουργείο, ώστε να τελειώνει με το θέμα όσο γρηγορότερα γίνεται.

 

Επόμενο άρθρο »

Σήμερα η κηδεία του Shoya Tomizawa

« Προηγούμενο άρθρο

Doohan: Σημαντική η μεταγραφή του Burgess

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα