• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Doohan: Σημαντική η μεταγραφή του Burgess
Θα πρέπει να κόψει κάποιος αυτή την συνεργασία
Νέα 15/09/2010 - 10:18

Ο Αυστραλός άσος των GP500 Mick Doohan (πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής 1994-1998) που στο παρελθόν είχε εργαστεί με τον Jeremy Burgess πρόσφατα δήλωσε ότι η πιθανή μεταγραφή του στην Ducati είναι ιδιαίτερα σημαντική για την άμεση επιτυχία του Valentino Rossi. Ο Burgess και το επιτελείο του έχουν εργαστεί με τον Valentino πολλά χρόνια, από την Honda μέχρι και την Yamaha, με αποτέλεσμα να καταλαβαίνουν άμεσα ο ένας τον άλλον και να μπορούν να κάνουν (όλο το επιτελείο) γρήγορα πράξη τις οδηγίες του Rossi. 

 

“Είναι μία εκπληκτική ομάδα και χωρίς αμφιβολία αυτό θα βοηθήσει τον Valentino άμεσα από την αρχή που θα βρεθείς στην Ducati. Αναμφισβήτητα δεν θα ήθελε κάποιος να χωρίζει αυτό το «δέσιμο» που έχουν. Το μόνο που θα κάνει είναι ότ θα αλλάξει μοτοσυκλέτα, στα υπόλοιπα γνωρίζει πως θα λειτουργήσει με την ομάδα του. Μπορούν να μεταφράσουν αυτά που τους λέει. Έχουν εργαστεί μαζί του αρκετά χρόνια και όταν ο Valentino απλά ανασηκώσει το φρύδι του γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό.” 

 

Στις δηλώσεις του πάνω στο εκπληκτικό δίδυμο Rossi-Burgess ο Mick Doohan πρόσθεσαι ότι η Honda και η Yamaha θα πρέπει να κάνουν μεγαλύτερη και προσεγμένη προσπάθεια στο να προσπαθήσουν να σπάσουν αυτό το δίδυμο συνεργασίας. Αυτό το δίδυμο έχει κερδίσει 78 νίκες στα MotoGP και αρκετά Παγκόσμια Πρωταθλήματα και σίγουρα θα το επαναλάβουν αν βρεθούν μαζί στην Ducati.  

 

“Θα πρέπει να σπάσει κάποιος αυτή την συνεργασία. Ο Jeremy Burgess έχει αποδείξει την αξία του, έχει αρκετούς τίτλους στην πλάτη του και το αξίζει με το παραπάνω. Είναι μία φθηνή επένδυση σε όποια ομάδα τον πάρει με το μέρος της και είναι λογικό. Ακόμη και αν στοιχίζει επιπλέον ένα ή δύο εκατομμύρια δολάρια στον ετήσιο προϋπολογισμό της ομάδας, θα πιάσουν τόπο και θα της δώσει την ευκαιρία να κερδίσουν τον τίτλο.”

Επόμενο άρθρο »

O Rossi θα κάνει εγχείρηση στον ώμο του

« Προηγούμενο άρθρο

Furusawa: Θα άφηνα τον Rossi να οδηγήσει την Ducati, αλλά...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα