• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Furusawa: Θα άφηνα τον Rossi να οδηγήσει την Ducati, αλλά...
Δεν αποτελεί μόνο θέμα μεταξύ της Yamaha και του Valentino, αλλά και των υπόλοιπων χορηγών...
Νέα 14/09/2010 - 19:03

Aν η Yamaha θα αφήσει τον Valentino Rossi να δοκιμάσει την Ducati την επόμενη μέρα του αγώνα στην Valencia αποτελεί ένα ακόμη θέμα που δεν έχει κοινοποιηθεί από την εταιρεία των τριών διαπασών προς τον Ιταλό πολυπρωταθλητή. Ωστόσο πρόσφατα ο επικεφαλής της Yamaha, Masao Furusawa, δήλωσε ότι προσωπική του γνώμη είναι να μην μπλοκάρει το Rossi από το να δοκιμάσει την Ducati, έπειτα από τον τελευταίο αγώνα της σεζόν. Ο δε Rossi ευελπιστεί και έχει εμπιστοσύνη στην εταιρεία που την έκανε πρωταθλήτρια, ότι θα τον αφήσει να πραγματοποιήσει την πρώτη του δοκιμή στις αρχές του Νοέμβρη.  

 

Επιπλέον ο Furusawa δήλωσε: “Από πλευράς συμβολαίου δεν επιτρέπεται να οδηγήσει αμέσως μετά τον αγώνα της Valencia, με λίγα λόγια την επόμενη ημέρα που όλοι οι αναβάτες παίρνουν γεύση της καινούργιας τους μοτοσυκλέτας. Δεν αποτελεί μόνο θέμα μεταξύ της Yamaha και του Valentino αλλά και των υπόλοιπων χορηγών και υποστηρικτών και είναι δύσκολο να τους πείσουμε όλους που αναμειγνύονται σε αυτό το συμβόλαιο. Συνεπώς είναι δύσκολο να αφήσουμε τον Valentino να δοκιμάσει την Ducati στην Valencia.”  

 

Βέβαια ο Valentino και ο Furusawa από το 2003 ανάπτυξαν μία ξεχωριστή φιλία μεταξύ τους και δεν είναι τυχαίο που ο Furusawa εγκαταλείπει στο τέλος της χρονιάς την σκηνή των MotoGP. Το ίδιο μάλιστα σκέφτεται να κάνει και ο team manager του Valentino ο Davide Brivio που σκέφτεται να παίξει το ρόλο απλού manager κάποιου αναβάτη. Τελικά, ίσως οι προσωπικές φιλίες του Rossi με τα μέλη της "οικογένειας" Yamaha να του επιτρέψουν να ανέβει στη σέλα της κόκκινης Ιταλίδας. 

 

Ολοκληρώνοντας ο Furusawa ανάφερε ότι εκείνος προσωπικά θα του έδινε το πράσινο φως αλλά για την ώρα δεν μπορεί να πει τίποτα παραπάνω.

Επόμενο άρθρο »

Doohan: Σημαντική η μεταγραφή του Burgess

« Προηγούμενο άρθρο

Bridgestone: Ο πρόλογος της Aragon

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα