• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ben Spies: Στη Yamaha με τα 1000άρια
Ευελπιστεί να μείνει στη Yamaha και το 2012
Νέα 22/10/2010 - 16:25

Και λόγω του ότι αναδείχθηκε ο καλύτερος Rookie της χρονιάς στα MotoGP, ο Ben Spies θα αγωνίζεται στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha (AirAsia) για το 2011. Ο Αμερικάνος από το Τέξας που είναι εξασφαλισμένος για το 2011,  δεν γνωρίζει τι θα γίνει από εκεί και πέρα, κάτι που τον προβληματίζει διότι το 2012 θα μπούμε στην εποχή των 1000cc.

 

Ο Spies θέλει να γνωρίζει ποια μοτοσυκλέτα θα οδηγεί το 2012 προκειμένου να συμβάλει και εκείνος στην εξέλιξή της και να μην βρεθεί ξαφνικά προ εκπλήξεων.  

 

Ο Spies είπε σε δηλώσεις του στο Phillip Island ότι συζητά το ενδεχόμενο της επέκτασης του συμβολαίου του με τη Yamaha προκειμένου να δουλέψει σωστά τα επόμενα χρόνια.

 

«Είμαστε σε συζητήσεις και θέλουμε να καταλήξουμε σε μια λύση μαζί. Αν είναι να πάω στην εργοστασιακή ομάδα θα ήθελα να μείνω εκεί για δύο χρόνια τουλάχιστον. Αν δεν έχω συμβόλαιο δεν θα θέλουν να βοηθήσω στην εξέλιξη όταν έρθουν τα 1000άρια το 2012 και μετά θα πρέπει εγώ να βγω και να τα οδηγήσω. Θα ήθελα να μείνω για ακόμα έναν χρόνο και ίσως να βρούμε μια λύση και για το 2013 ή κάτι τέτοιο».

 

 

Είναι επιθυμητό, να δούμε τον Ben Spies να ανανεώνει τη συνεργασία του με τη Yamaha προκειμένου να μπει δυνατά και στην εποχή των 1000cc.

Επόμενο άρθρο »

Αlbacete Live ΕΔ2: Βελτίωση για τον Έλληνα οδηγό

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό αφιέρωμα από τον αγώνα των 125cc στην Αυστραλία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα