• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: «Ο Rossi θα είναι η “άγνωστη ποσότητα” φέτος»
Ο Ισπανός υπολογίζει πολύ τον αναβάτη της Ducati
Νέα 16/02/2011 - 15:39

Εν αναμονή των δεύτερων δοκιμών στην πίστα της Sepang (22-24 Φεβρουαρίου), ο Dani Pedrosa βρήκε την ευκαιρία να «συνομιλήσει» με τους θαυμαστές του μέσω του blog που έχει στην ιστοσελίδα της Repsol Honda.

 

Παραδέχτηκε ότι φέτος ο Valentino Rossi πιθανότατα θα είναι η «άγνωστη ποσότητα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι η πρώτη του χρονιά στην Ducati και δεν ήταν μεταξύ των ταχύτερων οδηγών στις πρώτες δοκιμές στη Μαλαισία. Όμως ο Rossi είναι ο Rossi, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι θα κάνει. Ακόμα και όταν ξεκινήσει τελευταίος, έχει την ικανότητα να εκπλήξει» τόνισε ο Pedrosa.

 

Αναφορικά με την Honda, αλλά και τους ανταγωνιστές του, ο Ισπανός αναβάτης έγραψε στο blog:

«Με τους Stoner και Dovizioso η ομάδα μας είναι πολύ δυνατή. Η RC212V δείχνει να δουλεύει πολύ καλά, όμως μόνο όταν γίνει το πρώτο Grand Prix θα δούμε τι έχουμε καταφέρει, καθώς πολλά μπορούν ν’ αλλάξουν τότε. Κάθε βαθμός θα είναι πολύτιμος φέτος, αφού ο ανταγωνισμός είναι έντονος.

Στις πρώτες δοκιμές οι Simoncelli και Aoyama ήταν πολύ καλοί ενώ και στην Yamaha είχαν έναν καλό ρυθμό. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Lorenzo είναι ο περσινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής και αυτός που πρέπει να κερδίσουμε οι υπόλοιποι, ενώ ο Spies τα πήγε καλά το 2010 και αναμένεται να τα πάει καλύτερα φέτος.»

Επόμενο άρθρο »

125cc: Θέλει τον τίτλο ο N. Terol

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Δοκιμές 1η ημέρα, Πορτογαλία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα