• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: «Ο Spies είναι φαινόμενο»
Μίλησε για αυτόν αλλά και για τις φιλοδοξίες του
Νέα 08/03/2011 - 13:56

Ο Cal Crutchlow, σε συνέντευξη που έδωσε, δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Ben Spies. Όπως είπε ο αναβάτης της Monster Yamaha Tech 3:

«Ο Ben ήταν εκπληκτικός τα τελευταία δύο χρόνια. Έχει την ικανότητα να τα καταφέρνει καλύτερα και σε πολύ λιγότερο χρόνο από οποιονδήποτε άλλο. Αν εξετάσουμε τι έχει επιτύχει στο MotoGP θα διαπιστώσουμε ότι είναι καλύτερος από όλους όσοι εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια στο θεσμό.»

 

Ο Crutchlow δήλωσε επίσης:

«Ο κόσμος πάντα θα με συγκρίνει με τον Ben επειδή συμμετείχα στο WSBK με την ομάδα της Yamaha και έπειτα ήρθα στην Tech 3, δηλαδή όπως έκανε και αυτός. Ωστόσο, ήταν εκπληκτικός τόσο στο WSBK όσο και στο MotoGP. Αυτό δείχνει ότι είναι ένα μοναδικό ταλέντο.»

 

Σε συνέντευξή του ο Lin Jarvis, Αγωνιστικός Διευθυντής της Yamaha, είχε πει για τον Crutchlow:

«Δεν γνωρίζω τις πραγματικές δυνατότητες του Cal αλλά είναι σημαντικό γι’ αυτόν να δώσει χρόνο στον εαυτό του. Δεν πρέπει να πιεστεί, πρέπει να απολαύσει την εμπειρία, να μάθει και έπειτα να προσπαθήσει να είναι στην πρώτη δεκάδα.»

 

Όταν επισημάνθηκε από τον δημοσιογράφο στον Crutchlow η δήλωση-συμβουλή του Jarvis αυτός απάντησε:

«Νομίζω ότι ο Lin έχει δίκιο. Για να είμαι ειλικρινής ελπίζω να είμαι σε ψηλότερη θέση από την δέκατη στο τέλος της χρονιάς. Όμως πρέπει να υπολογίσουμε το εξής: Φέτος υπάρχουν δύο επιπλέον εργοστασιακές μοτοσυκλέτες της Honda, μία για τον Stoner και μία για τον Simoncelli. Αυτό σημαίνει ότι για το 2011 υπάρχουν συνολικά 9 εργοστασιακοί οδηγοί. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός και αν βγεις εκτός ρυθμού τότε δείχνεις αργός στην πίστα. Στις τελευταίες δοκιμές της Sepang απέκτησα πάλι την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και έφυγα από εκεί χαρούμενος», κατέληξε.

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Ο Rea θα είναι στο Donington Park

« Προηγούμενο άρθρο

«Όχι» της Dorna στην Norton

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα