• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez, 125cc: Νικητής o Terol
Πήρε πάλι τους 25 βαθμούς της πρώτης θέσης
Νέα 03/04/2011 - 18:44

Η Χερέθ αποδείχτηκε τυχερή πίστα για τον Nicolas Terol (Bankia Aspar), ο οποίος κέρδισε εμπρός στους συμπατριώτες του έπειτα από έναν «επεισοδιακό» αγώνα. Ωστόσο, η νίκη του δεν ήταν εύκολη. Ο Terol ξεκίνησε πολύ καλά και αμέσως τέθηκε επικεφαλής του αγώνα. Όμως ο ομόσταυλός του Hector Faubel ήταν δυνατός εντός πίστας και έδωσε μια ωραία μάχη με αυτόν και μάλιστα τον πέρασε και βρέθηκε αυτός στην πρώτη θέση.

Όμως ο αγώνας τελειώνει όταν πέσει η καρό σημαία και ο Faubel ήταν άτυχος καθώς είχε μία πτώση ακριβώς στον τελευταίο γύρο, δίνοντας τη δυνατότητα στο Terol να κερδίσει τον αγώνα και να βρεθεί για 11η συνεχόμενη φορά στο βάθρο. Ο Faubel κατάφερε να σηκώσει τη μοτοσυκλέτα του και να συνεχίσει αλλά τερμάτισε 11ος. Έτσι δεν κατάφερε να γιορτάσει με ένα καλό αποτέλεσμα την 150η εκκίνησή του στα Grand Prix.

 

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport) ο οποίος ήταν 17,446 δευτερόλεπτα πίσω από τον Terol. Εκτός από τη διαφορά ικανοτήτων, αυτό οφείλεται και στη βροχή που έπεφτε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Τρίτος ήταν ο Johann Zarco (Avant-Air Asia-Ajo) ο οποίος πάλεψε με τους Sandro Cortese (Intact Racing Team Germany) και Efren Vazquez (Ajo Motorsport) για αυτή τη θέση. Όμως τόσο ο Cortese όσο και ο Vazquez έπεσαν κατά την προσπάθειά τους αλλά κατάφεραν να συνεχίσουν. Τελικά, ο Cortese τερμάτισε 6ος και ο Vazquez 9ος.

 

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Danny Kent (Red Bull Ajo Motorsport) και στην 5η ο Taylor Mackenzie (Phonica Racing), οι δύο Βρετανοί αναβάτες. Έβδομος ήταν ο Jakub Kornfeil (Ongetta-Centro Seta) και όγδοος ο Ιάπωνας Hiroki Ono (Caretta Technology Forward Team), ο οποίος βρέθηκε στην καλύτερη θέση της ως τώρα καριέρας του.

Ο Maverick Vinales (Paris Hilton Racing Team) έκανε έναν καλό αγώνα όμως ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον συμπλέκτη της μοτοσυκλέτας του τον άφησε εκτός.

 

Να σημειώσουμε ότι πολλοί αναβάτες είχαν πτώσεις εξαιτίας της ολισθηρότητας της πίστας. Έτσι εκτός αγώνα έμειναν ο Niklas Ajo (TT Motion Events Racing), ο 16χρονος Miguel Oliveira (Team Andalucía Banca Cívica), ο οποίος ήταν στην τρίτη θέση όταν έπεσε, και ο Danny Webb (Mahindra Racing) που χρειάστηκε να μεταφερθεί με φορείο. Επίσης και ο Luis Salom (RW Racing GP) έπεσε στην τελευταία στροφή του αγώνα.

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του Grand Prix της Χερέθ στην κατηγορία των 125cc.

Επόμενο άρθρο »

Jerez: O Lorenzo πιο συγκεντρωμένος και νικητής

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez WUP: Stoner 1ος, ο Rossi 2ος στην βροχή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα