• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Δηλώσεις έπειτα από την Superpole
Τι είπαν οι πρωταγωνιστές
Νέα 30/05/2011 - 15:46

Οι αναβάτες στο Miller Park αντιμετώπισαν πρόβλημα με την έντονη βροχή πο έπεφτε στην πίστα κατά τη διαδικασία της Superpole. Ας δούμε τι δήλωσαν έπειτα από αυτή:

 

Carlos Checa, 1ος.

«Αν συνυπολογίσουμε τις καιρικές συνθήκες, αυτή ήταν η πιο δύσκολη και η πιο απρόσμενη Pole Position που έχω πάρει ως τώρα. Δεν περίμενα να το καταφέρω στη βρεγμένη πίστα καθώς το πρωί (τοπική ώρα) πάλευα να είμαι στην πρώτη οκτάδα. Θα ήμουν ευχαριστημένος εάν βρισκόμουν στην πρώτη σειρά αλλά το ότι είμαι πρώτος είναι κάτι απρόσμενο και αφάνταστο!

Είχαμε τις σωστές ρυθμίσεις στην μοτοσυκλέτα και βελτιώναμε την πρόσφυσή της. Ίσως να ήμουν σε θέση να πιέσω περισσότερο σε κάποια σημεία της πίστας όμως δεν το έκανα και γι’ αυτό εκπλήσσομαι από το αποτέλεσμα. Ελπίζω να είναι στεγνά στον αγώνα, όμως θα κάνω ό,τι μπορώ ασχέτως καιρικών συνθηκών».

Marco Melandri
Marco Melandri

 

Jakub Smrz, 2ος.

«Αυτή τη φορά ήμουν σίγουρος ότι θα κέρδιζα την Superpole, όμως ο Checa ήταν εκπληκτικός στο τέλος και τον συγχαίρω. Η δεύτερη θέση είναι ένα καλό αποτέλεσμα για όλη την ομάδα η οποία ετοίμασε πολύ καλά την μοτοσυκλέτα για το βρεγμένο. Είναι πολύ σημαντικό που ξεκινάμε από την πρώτη σειρά και είμαι αισιόδοξος για τον αγώνα».

 

Μarco Melandri, 3ος.

«Ειλικρινά, δεν περίμενα να είμαι στην πρώτη σειρά της εκκίνησης. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα για την δουλειά που έκανε. Αν και δεν τα πήγα καλά από την αρχή, εξαιτίας της βροχής, αλλάξαμε κάποιες ρυθμίσεις στην μοτοσυκλέτα και βελτιωθήκαμε. Στον αγώνα, όλα θα εξαρτηθούν από τον καιρό. Ελπίζω η τύχη να είναι με το μέρος μου!».

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Οι αναβάτες κάνουν καρτ

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: O Morales αντικατέστησε τον De Rosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα