• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Dani Pedrosa εγχειρίστηκε επιτυχώς
Ίσως να προλάβει το Ολλανδικό Grand Prix
Νέα 17/06/2011 - 02:12

O Dani Pedrosa εγχειρίστηκε και πάλι στην σπασμένη δεξιά του κλείδα, μετά το γνωστό ατύχημά του στο Γαλλικό Grand Prix. Η εγχείρηση έγινε στο γνωστό πια νοσοκομείο USP Institut Universitari Dexeus, από τον πολύ γνωστό Dr. Xavier Mir, τον Επικεφαλής της Παθολογικής Μονάδας Χεριού του Dexeus USP, και από τον Dr. Cesar Garcia Madrid, ειδικό Αγγειολόγο του Institute Planell στο Teknon Medical Center. 

Ο στόχος της επέμβασης ήταν να διορθώσει ένα μικρό κάταγμα του κόκκαλου που έγινε στη διάρκεια της αποθεραπείας της πρώτης εγχείρησης, με συμπιεστική οστεοσύνθεση. Αυτή η τεχνική επιτρέπει γρηγορότερη ενοποίηση και σταθεροποίηση της κλείδας, ελαχιστοποιώντας το χρόνο ξεκούρασης της περιοχής.

 

Μετά την εγχείρηση ο Dr. Javier Mir δήλωσε:

«Πιστεύουμε ότι η εγχείρηση ήταν επιτυχής, αφού καταφέραμε να διορθώσουμε το κάταγμα του κόκκαλου της κλείδας του, με έναν πολύ σταθερό τρόπο και γι αυτό είμαστε σίγουροι ότι σε 48 ώρες θα μπορεί να ξεκινήσει την αποθεραπεία του δεξιού του ώμου».

Μετά από αυτήν την περίοδο ξεκούρασης ο Dani Pedrosa θα συζητήσει με την ιατρική του ομάδα για την πιθανή παρουσία του στο Ολλανδικό Grand Prix σε 6 μέρες και 8 ώρες από τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.

 

Να θυμίσουμε ότι ο Dr. Javier Mir είναι ό ίδιος που εγχείρησε τον Colin Edwards το Σάββατο πριν τον Αγώνα της Καταλονίας και ότι 6 μέρες μετά ο Αμερικανός πήρε μέρος στις Ελεύθερες Δοκιμές του Βρετανικού Grand Prix και ακόμη δύο μέρες αργότερα ανέβηκε στο βάθρο!

 

Επίσης η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, για πρώτη φορά παραδέχεται ότι: «ένα μικρό κάταγμα του κόκκαλου που έγινε στη διάρκεια της αποθεραπείας της πρώτης εγχείρησης», γεγονός που επιβεβαιώνει ότι κάτι περίεργο έγινε, που με τη σειρά του μας κάνει να πιστεύουμε ότι ισχύουν οι φήμες για τραυματισμό του Pedrosa σε διάρκεια προπόνησης (μάλλον με ποδήλατο), λίγες μέρες πριν τον Αγώνα της Βαρκελώνης.

 

Επόμενο άρθρο »

Μοto2: Ταχύς ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Η συνεργασία Suzuki, Bridgestone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα