• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η προσπάθεια του Capirossi
Και η αντικατάστασή του από τον Guintoli
Νέα 16/07/2011 - 10:47

O Loris Capirossi προσπάθησε να οδηγήσει χτες στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές αλλά ο πόνος από τον ώμο του ήταν έντονος και δεν του επέτρεψε να συνεχίσει. Έτσι τη θέση του πήρε ο Sylvain Guintoli (φωτογραφία). Ο Ιταλός αναβάτης της Pramac Ducati δήλωσε:

«Προσπάθησα να οδηγήσω αλλά δεν ήμουν σε κατάσταση να το κάνω και έτσι αποφάσισα να δώσω την μοτοσυκλέτα μου στον Sylvain. Η κατάσταση είναι περίεργη. Τα πλευρά μου είναι εντάξει αλλά η κλείδα μου με πονά και δεν έχω την δύναμη να αλλάξω κατεύθυνση στην μοτοσυκλέτα.

Είναι μια καλή ευκαιρία να συνεχίσω την φυσικοθεραπεία και τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσω τι θα κάνω για τον αγώνα της Laguna Seca. Ελπίζω να είμαι σε καλύτερη κατάσταση εκεί επειδή μου αρέσει η πίστα.»

 

Ο Guintoli, ο οποίος έκανε δοκιμές στο Mugello με την μοτοσυκλέτα της ομάδας, ήταν τελευταίος στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές και η διαφορά του από τον Simoncelli ήταν 3.739 δευτερόλεπτα. Όπως δήλωσε ο Γάλλος οδηγός:

«Δεν ξέρω εάν μπορώ να έχω ρεαλιστικούς στόχους. Οι οδηγοί είναι πολύ γρήγοροι και εγώ λαμβάνω μέρος στον θεσμό στα μέσα της χρονιάς. Είμαι τρία χρόνια στα superbike αλλά αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Νοιώθω σαν να μαθαίνω από την αρχή. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να διασκεδάσω και να βελτιωθώ όσο μπορώ.»

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring 125cc EΔ3: Ο Terol ξανά πρώτος

« Προηγούμενο άρθρο

1 χρόνος χωρίς τον Άλκη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα