• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Εni προμηθευτής καυσίμου στην Moto3
Ανανέωσε τη συμφωνία και για την Moto2
Νέα 18/07/2011 - 18:32

Όπως ανακοινώθηκε στο περιθώριο του Γερμανικού Grand Prix, η εταιρεία Eni θα είναι ο μοναδικός προμηθευτής καυσίμου και λιπαντικών για τις μοτοσυκλέτες της κατηγορίας Moto3 (που θα αντικαταστήσει τα 125cc από το 2012). Επίσης ανανέωσε ως το 2014 τη συμφωνία που είχε υπογράψει με την Dorna και για την Moto2.

 

O Carmelo Ezpeleta, CEO της Dorna, δήλωσε έπειτα από την υπογραφή της:

«Είναι πολύ καλά νέα. Η εμπειρία που έχουν οι άνθρωποι της Εni θα κάνει καλό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η Moto3, όπως και η Moto2, θα δώσει θέαμα στη πίστα και στην Eni ξέρουν πώς να συμβάλλουν σε αυτό.

Συμφωνήσαμε να είναι ο μοναδικός προμηθευτής καυσίμων και λιπαντικών ως το 2014 και θα συνεχιστεί η αξιολόγηση και η εξέλιξη σε αυτή την κατηγορία σε μια σίγουρη βάση. Με αυτή τη συμφωνία, και με το γεγονός ότι η Eni θα είναι χορηγός του Γερμανικού Grand Prix, ενισχύεται η θέση της στο MotoGP.»

 

Με τη σειρά του ο Claudio Calabrese, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της εταιρείας, επεσήμανε:

«Είμαστε περήφανοι που η Dorna μας επέλεξε ως προμηθευτές καυσίμου και λιπαντικών για την Moto3, την νέα κατηγορία. Είναι μια συνεργασία που άρχισε με την Moto2 και η εμπλοκή μας στους αγώνες μοτοσυκλετών μας βοηθά να εξελίξουμε προϊόντα τα οποία να είναι κορυφαία και από τα οποία επωφελούνται και οι πελάτες μας. Η εμπειρία μας από την Μoto2 είναι πολύτιμη και μας βοήθησε να δημιουργήσουμε τη βενζίνη 100 οκτανίων.»

Επόμενο άρθρο »

O Valentino Rossi μπερδεύτηκε!

« Προηγούμενο άρθρο

90 Xρόνια Moto Guzzi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα