• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: «Υβρίδιο ο συνδυασμός Rossi-Ducati»
Θεωρεί ότι πρέπει να καταλήξουν τι θέλουν να κάνουν
Νέα 19/07/2011 - 17:08

Το Γερμανικό Grand Prix ίσως ήταν το καλύτερο που έχει γίνει ως τώρα φέτος και ο Carlo Pernat δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει τα τεκταινόμενα σε αυτό. Ο γνωστός μάνατζερ, μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

«Δεν μου αρέσει πολύ ο Lorenzo, αλλά το προσπέρασμα που έκανε στον Stoner μου θύμισε αυτό που του είχε κάνει ο Rossi (στην ίδια τελευταία στροφή του Sachsenring, το 2009). Κατά τη γνώμη μου, αξίζει το ίδιο με αυτό του Valentino στην Βαρκελώνη.

 

Υπάρχει μια περίεργη κατάσταση, μοιάζουν να υπάρχουν τρία επίπεδα οδηγών. Στο πρώτο ανήκουν οι Stoner, Lorenzo και Pedrosa και στο δεύτερο οι Dovizioso, Simoncelli και Spies. Οι τρεις τελευταίοι είναι πολύ δυνατοί αλλά φαίνεται να τους λείπει κάτι.

Στο τρίτο επίπεδο ανήκουν όλοι οι υπόλοιποι και δυστυχώς μεταξύ τους είναι και ο Valentino Rossi, γεγονός που πληγώνει το σπορ μας.

 

Επιπροσθέτως, στην Ducati πρέπει να αποφασίσουν τι θα κάνουν με την μοτοσυκλέτα. Είτε θα αγνοήσουν την επιθυμία του Valentinο είτε θα την φτιάξουν 100% όπως αυτός θέλει. Η σημερινή κατάσταση είναι ένα υβρίδιο, δεν μπορεί να λειτουργήσει. Ή θα αλλάξουν όλα τα δεδομένα ή στο τέλος του έτους θα έχουμε εκπλήξεις.

 

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να κάνουμε στην μονομαχία των Zarco και Faubel, στα 125cc. Αν και αρχικά έδωσαν την νίκη στον Zarco για 0.001 του δευτερολέπτου στη συνέχεια ανακήρυξαν πρώτο τον Faubel. Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις.»

Επόμενο άρθρο »

Eρασιτεχνικό video: Η Honda RC213V

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα ελαστικά από την Bridgestone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα