• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Yamaha στην Laguna Seca
Ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 50 χρόνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
Νέα 19/07/2011 - 18:17

Στον Αμερικανικό αγώνα, η Yamaha θα λάβει μέρος με τα επετειακά χρώματά της (κόκκινο-άσπρο) όπως έκανε και στο Assen (όπου ο Ben Spies κέρδισε σε έναν σημαδιακό αγώνα για την Ιστορία της ομάδας).

 

Πέρσι, o Jorge Lorenzo κέρδισε στην Laguna Seca για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο Grand Prix, έχοντας εκκινήσει από την pole position, ενώ ο Spies ήταν έκτος στην πρώτη του χρονιά στo MotoGP.

Οι δύο αναβάτες δήλωσαν σχετικά:

 

Jorge Lorenzo:  

«Είμαστε πολύ δυνατοί και είχαμε καλά αποτελέσματα στο Mugello και το Sachsenring και στις ΗΠΑ θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε κι άλλο τη διαφορά μας από τον Stoner. Πέρσι κέρδισα εκεί και το 2009 είχα την pole position κι έστω αν έπεσα κατάφερα να βρεθώ στο βάθρο. Η πίστα είναι εκπληκτική για το Αμερικάνικο στυλ, για την ατμόσφαιρά της και κυρίως για την στροφή “Corkscrew”, την καλύτερη του Πρωταθλήματος. Ανυπομονώ να βρεθώ εκεί και να παλέψω για την νίκη!»

 

Βen Spies:

«Πάντα είναι συναρπαστικό να τρέχεις εμπρός στους συμπατριώτες σου και φέτος θα είναι ακόμα καλύτερα καθώς συμπληρώνονται 50 χρόνια της Yamaha στο θεσμό. Είναι ωραίο που θα έχουμε τα επετειακά χρώματα καθώς μου έφεραν γούρι στο Assen και ελπίζω να γίνει το ίδιο και στην πατρίδα μου. Μου αρέσει η πίστα και είχα κάποια καλά αποτελέσματα σε αυτή όταν μετείχα στο AMA. Θα είναι ένας ενδιαφέρων και σημαντικός αγώνας τον οποίο περιμένω εναγωνίως.»

Επόμενο άρθρο »

Με δύο οδηγούς η LRC Honda στις ΗΠΑ

« Προηγούμενο άρθρο

Eρασιτεχνικό video: Η Honda RC213V

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα