• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto2 ΕΔ2: Ο Bradl στην κορυφή
Επέστρεψε στις επιτυχίες
Νέα 02/09/2011 - 17:40

Ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) ανέτρεψε τα δεδομένα στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές της Μoto2 και έτσι ξαναβρέθηκε επικεφαλής. Ο Γερμανός αναβάτης σημείωσε χρόνο 1:38.461, που ήταν κατά περίπου ένα δευτερόλεπτο πιο γρήγορος από τον αντίστοιχο που είχε το πρωί (1:39.475), και έδειξε ότι παραμένει επάξια στην κορυφή της βαθμολογίας.

Να σημειώσουμε ότι ήταν ο μόνος αναβάτης που έκανε χρόνο κάτω από 1:39.000 στο γύρο ενώ ήταν περίπου μισό δευτερόλεπτο ταχύτερος από αυτόν που σημείωσε ο Marquez, ο οποίος ήταν πρώτος το πρωί (1:38.902). 

 

Δεύτερος ήταν ο Aleix Espargarο (Pons HP 40), με διαφορά 0.550 δευτερόλεπτα και τρίτος ο Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol), με διαφορά 0.554 δευτερόλεπτα από τον Bradl. Βλέπουμε δηλαδή ότι ο τελευταίος κινήθηκε γρήγορα και δεν τους επέτρεψε να πλησιάσουν πολύ.  

 

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Thomas Luth (Interwetten Paddock Moto2) έχοντας πίσω του τους Mattia Pasini και Simone Corsi, τους δύο αναβάτες της Ioda Racing Project.

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Pol Espargaro (HP Tuenti Speed Up), Michele Pirro (Gresini Racing Moto2), Yuki Takahashi (Gresini Racing Moto2) και Scott Redding (Marc VDS Racing Team).  

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο, στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Misano: O Rainey ξαναγύρισε μετά από 18 χρόνια!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano ΕΔ2: Άπιαστος ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα