• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το νέο ΥΑΜΑΗΑ SCOOTER Xenter 150cc
Έρχεται στην ελληνική αγορά από τον Δεκέμβριο του 2011 !
Τεστ-Μοντέλα 21/10/2011 - 16:12

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., επίσημη αποκλειστική διανομέας της Yamaha Motor Co.Ltd, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την άφιξη του νέου YΑΜΑΗΑ scooter Xenter 150 κυβικών από τον Δεκέμβριο του 2011.

Το νέο ΥΑΜΑΗΑ Xenter150 είναι ένα κομψό scooter με φιλική οδηγική συμπεριφορά και εύκολη χρήση ακόμη και από λιγότερο έμπειρους αναβάτες. Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, που αναζητούν μία λύση στην οικονομική μετακίνηση, ασφάλεια με την αξιοπιστία της YΑΜΑΗΑ, αλλά και ιδιαίτερο στυλ με μοντέρνο σχεδιασμό.

Ένα από τα πιο δυνατά του πλεονεκτήματα του νέου YAMAHA Xenter150 είναι ότι «δανείζεται» τεχνολογία από μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες ΥΑΜΑΗΑ, διατηρώντας όμως την ελαφριά αίσθηση και την υψηλή αισθητική του : η monocross ανάρτηση προσφέρει πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά και σταθερότητα στις στροφές.

Σταθερότητα που ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας εξασφαλίζουν και οι μεγάλοι τροχοί 16 ιντσών, σε συνδυασμό με το Ενοποιημένο Σύστημα Πέδησης της ΥΑΜΑΗΑ (UBS-Unified Braking System).

Οι αναβάτες θα απολαύσουν ομαλή οδήγηση χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις, που οφείλεται και στο αποκλειστικό αντι-κραδασμικό σύστημα της ΥΑΜΑΗΑ. Παράλληλα το εξελιγμένο πλαίσιο, σε συνδυασμό με την monocross ανάρτηση και τον υψηλής ροπής 4βάλβιδο κινητήρα με ψεκασμό καυσίμου για χαμηλή κατανάλωση, προσφέρουν εξαιρετική συμπεριφορά ακόμη και στα πιο ανώμαλα εδάφη, και αποδίδουν το είδος της άμεσης και ευέλικτης οδήγησης που συνήθως αναμένουμε από μία μοτοσυκλέτα με πιο πολλά κυβικά.

Για ιδιαίτερη αίσθηση ασφάλειας, ο μεγάλος μπροστινός δίσκος διαμέτρου 267 χιλ. συμπληρώνεται από ένα ισχυρό ταμπούρο διαμέτρου 150 χιλ., που εξασφαλίζει προβλέψιμη απόδοση και χαμηλό κόστος συντήρησης.

 

Το νέο YAMAHA Xenter150 διακρίνεται για την άνεση που προσφέρει, τόσο με τη χαμηλή σέλα των 785 χιλ., κατάλληλη για όλους τους αναβάτες και αναβάτριες, όσο και με το ευρύχωρο επίπεδο πάτωμα, το μεγαλύτερο στην κατηγορία του!

Η ενσωματωμένη σχάρα επιτρέπει την προσθήκη βαλίτσας (top-case) που θα χωρέσει άνετα κράνος και άλλα μικρά αξεσουάρ. Όλοι οι αναβάτες θα ενθουσιαστούν με το δυνατό ξεκίνημα και τη ζωηρή επιτάχυνση, και θα εκτιμήσουν τόσο τον LCD πίνακα οργάνων που παρέχει εκτός των βασικών και λειτουργικές υπενθυμίσεις, όσο και το LED πίσω φανάρι με τη δυνατή δέσμη φωτός.

 

Το νέο YAMAHA Xenter150 θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα - λευκό, γκρι και μαύρο - από το Δεκέμβριο του 2011 στο Πανελλαδικό Δίκτυο Συνεργατών ΥΑΜΑΗΑ.

 

Επόμενο άρθρο »

Suzuki V-Strom 650 ABS

« Προηγούμενο άρθρο

Honda Crossrunner 800

Χορηγοί