• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hopkins: «Aισθάνομαι 100% έτοιμος»
Νέα αρχή ετοιμάζεται να κάνει στη Jerez ο John Hopkins. Για τον 24χρονο αναβάτη της Kawasaki Racing το Πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε καλά, καθώς στο Qatar τερμάτισε μόλις 12ος.
Νέα 26/03/2008 - 00:00
Νέα αρχή ετοιμάζεται να κάνει στη Jerez ο John Hopkins. Για τον 24χρονο αναβάτη της Kawasaki Racing το Πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε καλά, καθώς στον νυχτερινό αγώνα του Qatar τερμάτισε μόλις 12ος.

Ο Αμερικανός ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον τραυματισμό στη βουβωνική χώρα που είχε υποστεί τον Γενάρη στις δοκιμές του Phillip Island γεγονός που είχε αντίκτυπο στην φυσική του κατάσταση. Μετά τον αγώνα του Losail, ο Hopkins ταξίδεψε στο Miami όπου συνέχισε την αποθεραπεία του και την προετοιμασία του για τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς.

«Ο μυς που κατέστρεψα στο Phillip Island τον Γενάρη δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως, αλλά όλα πάνε καλά και γυμνάστικα σκληρά. Ήμουν στο Miami και φρόντισα τον εαυτό μου πριν τον αγώνα της Jerez. Kάναμε κάποιες ακτινογραφίες που έδειξαν ότι ο τραυματισμός παραμένει, δυστυχώς, αλλά δεν με επηρεάζει στο να δουλέψω πάνω στην φυσική μου κατάσταση. Παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζω, αισθάνομαι 100% έτοιμος για τον αγώνα και ανυπομονώ να τρέξω. Σίγουρα θα βελτιώσω τη θέση που πήρα στο Qatar. Το βάρος της δουλειάς μας θα πέσει πάνω στην επιλογή των ελαστικών και στην ρύθμιση της μοτοσυκλέτας», είπε ο Hopper.

Επόμενο άρθρο »

Welcome το «Lorenzo`s Land»

« Προηγούμενο άρθρο

Capirossi: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Χορηγοί