• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: «Χάσαμε έναν απίστευτο χαρακτήρα»
Αναφέρθηκε στον Marco Simoncelli
Νέα 03/11/2011 - 12:46

O Cal Crutchlow συμπληρώνει την πρώτη του χρονιά στην μεγάλη κατηγορία, στην Valencia. O Βρετανός αναβάτης της Yamaha Tech3, ο οποίος μαζί με τον Karel Abraham είναι υποψήφιοι για τον τίτλο «Πρωτοεμφανιζόμενος αναβάτης της Χρονιάς», δήλωσε ενόψει του Grand Prix:

«Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα είναι εύκολο για κανέναν στο paddock έπειτα από το δυστύχημα του Marco στην Μαλαισία. Όμως ο αγώνας θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να τον τιμήσουμε και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα ήθελε να κάνουμε.  

Το MotoGP έχασε έναν απίστευτο χαρακτήρα και έναν χαρισματικό οδηγό και η σκέψη μου είναι στην οικογένειά του και τους φίλους του και προσεύχομαι γι’ αυτούς. Όλοι μας είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι περήφανος για εμάς.

Θέλω να ευχηθώ στον Colin ( Edwards ) ταχεία ανάρρωση και ανυπομονώ να τον δω σύντομα στην πίστα.»

 

Αν διατηρήσει την πρωτοπορία του στην βαθμολογία, όπου είναι 13ος, ο Crutchlow θα λάβει τον τίτλο «Πρωτοεμφανιζόμενος αναβάτης της Χρονιάς». Ο ίδιος δήλωσε σχετικά:

«Η Valencia ήταν η πρώτη πίστα στην οποία οδήγησα την Yamaha YZR-M1 πριν από έναν χρόνο και την γνωρίζω, οπότε μπορεί να έχω ένα καλό αποτέλεσμα. Θα είμαι περήφανος εάν κερδίσω τον συγκεκριμένο τίτλο έπειτα από μια έντονη μάχη με τον Abraham και ανυπομονώ να οδηγήσω την μοτοσυκλέτα των 1000cc η οποία ήταν πολύ εντυπωσιακή στο Brno και το Misano.»

Επόμενο άρθρο »

Hayes: «Είναι μεγάλη η πρόκληση για μένα»

« Προηγούμενο άρθρο

Oι αριθμοί πριν την Valencia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα