• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: «Έτοιμοι για το καλύτερο»
Το 2007 η Jerez ήταν μια από τις συνολικά τέσσερις πίστες στις οποίες ο Casey Stoner δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, στην πορεία του προς την κατάκτηση του τίτλου.
Νέα 26/03/2008 - 00:00
Το 2007 η Jerez ήταν μια από τις συνολικά τέσσερις πίστες στις οποίες ο Casey Stoner δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο (είχε τερματίσει πέμπτος) στην πορεία του προς την κατάκτηση του τίτλου.

Φέτος, ο Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής ελπίζει ότι θα έχει καλύτερη τύχη. Ήδη, στις επίσημες δοκιμές της IRTA που έγιναν πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος, ο 22χρονος αναβάτης της Ducati Marlboro Team, σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στο βρεγμένο και εξασφαλίζοντας τα κλειδιά της BMW Z4 roadster...

Ο Stoner παρουσιάστηκε δυνατός σε ρυθμό αγώνα τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο γεγονός που τον κάνει να αισιοδοξεί για το καλύτερο ενόψει του δεύτερου αγώνα της χρονιάς.

«Μπορείτε να πείτε ότι στη Jerez πέρσι δεν είχαμε από τους καλύτερους αγώνες μας, αλλά στις χειμερινές δοκιμές πήγαμε πολύ καλά και με τις συνολικές βελτιώσεις που έχουμε κάνει από πέρσι νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δουλέψαμε καλά με τους τεχνικούς της Bridgestone εκεί και δοκιμάσαμε πολλούς διαφορετικούς τύπους ελαστικών. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και έτοιμοι να επιλέξουμε το σωστό λάστιχο για τον αγώνα», είπε ο Αυστραλός.

Όσο για τον ανταγωνισμό, δήλωσε: «Υπάρχουν πολλοί αναβάτες που ξεκίνησαν δυνατά τη σεζόν, ειδικά οι rookies, μεταξύ αυτών αναβάτες που θα θέλουν κάτι παραπάνω και κάποιοι που αγωνίζονται στην πατρίδα τους και θα είναι γεμάτοι κίνητρα. Εμείς θα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θα κάνουμε καλά τη δουλειά και να προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε».

Επόμενο άρθρο »

Welcome το «Lorenzo`s Land»

« Προηγούμενο άρθρο

Capirossi: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Χορηγοί