• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: «Πάντα διασκεδάζω στη Jerez»
Η Jerez συγκαταλέγεται στις αγαπημένες πίστες του Valentino Rossi. Επτά νίκες έχει πανηγυρίσει στη συγκεκριμένη πίστα ο Ιταλός σούπερ σταρ, πέντε εκ των οποίων στην κορυφαία κατηγορία.
Νέα 26/03/2008 - 00:00
Η Jerez συγκαταλέγεται στις αγαπημένες πίστες του Valentino Rossi. Επτά νίκες έχει πανηγυρίσει στη συγκεκριμένη πίστα ο Ιταλός σούπερ σταρ, πέντε εκ των οποίων στην κορυφαία κατηγορία.

Η πρώτη του επιτυχία ήρθε το 1997 στα 125cc. Tο 1999 πανηγύρισε τη νίκη στον αγώνα των 250cc και στη συνέχεια ακολούθησαν οι πέντε πρωτιές στη μεγάλη κατηγορία (500cc/motoGP, 2001, 2002, 2003, 2005 και 2007).

Μετά το Qatar όπου δεν κατάφερε τίποτα καλύτερο από την πέμπτη θέση, ο 29χρονος πολυπρωταθλητής της Fiat Yamaha θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ήδη έχουν περάσει πέντε συνεχόμενοι αγώνες χωρίς να έχει πάρει νίκη και σίγουρα δεν θέλει να διευρύνει αυτό το αρνητικό ρεκόρ. Για την ιστορία, το 2000, στην πρώτη του χρονιά στα 500cc, ο Rossi έμεινε για 8 συνεχόμενους αγώνες χωρίς νίκη.

«Προφανώς ο αγώνας στο Qatar δεν εξελίχθηκε όπως περιμέναμε αλλά υπήρχαν και αρκετά θετικά στοιχεία που κρατήσαμε από αυτό το Σαββατοκύριακο. Δείξαμε πόσο ανταγωνιστικά είναι η μοτοσυκλέτα και τα ελαστικά της Bridgestone και αυτό είναι πολύ εντυπωσιακό ενόψει των αγώνων που ακολουθούν. Κάναμε κάποιες εξαιρετικές δοκιμές τον περασμένο Φεβρουάριο στη Jerez στις οποίες διασκέδασα οδηγώντας τη μοτοσυκλέτα. Τώρα ανυπομονώ για τον αγώνα», δήλωσε ο Rossi και πρόσθεσε: «Είναι μια εξαιρετική πίστα, αρκετά τεχνική και συνήθως ταιριάζει αρκετά καλά στη μοτοσυκλέτα μας. Γνωρίζουμε ότι έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας, ειδικά μετά το αποτέλεσμα του Qatar και έτσι θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο τρόπο το χρόνο των ελεύθερων δοκιμών για να βελτιώσουμε το πακέτο μας. Η Jerez είναι μια εξαιρετική πίστα για μένα και έχω κάνει κάποιους σπουδαίους αγώνες εκεί στο παρελθόν μεταξύ αυτών και την νίκη που πήρα πέρσι. Πάντα διασκεδάζω όταν τρέχω εκεί. Στην Ισπανία αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Το σημαντικότερο είναι η εκπληκτική ατμόσφαιρα που επικρατεί. Είναι σαν ένα μεγάλο, τρελό πάρτι!»

Επόμενο άρθρο »

Welcome το «Lorenzo`s Land»

« Προηγούμενο άρθρο

Capirossi: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Χορηγοί