• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τέλειωσε το τεστ της Ducati στην Jerez
H GP12 τώρα φεύγει για Μαλαισία
Νέα 19/01/2012 - 22:53

Η Ducati και μετά το τέλος της τρίτης ημέρας των δοκιμών στην Jerez δεν έδωσε καμία ουσιαστική πληροφόρηση για τη νέα μοτοσυκλέτα. Η επίσημη ανακοίνωση λέει: 

“Το Test Team της Ducati, καθοδηγούμενο, όπως πάντα, από τον Τεχνικό Διευθυντή Filippo Preziosi, συμπλήρωσε τρεις ημέρες δοκιμών στην πίστα της Jerez de La Frontera με τον Carlos Checa και τον Franco Battaini, ενώ στο γκαράζ βρισκόταν και ο Team Manager Vittoriano Guareschi. Οι δύο πιλότοι πραγματοποίησαν το shake-down της GP12 την οποία θα δοκιμάσουν σε δύο εβδομάδες οι επίσημοι οδηγοί Valentino Rossi και Nicky Hayden.

Στην διάρκεια των τριών ημερών, με καιρικές συνθήκες κρύες, αλλά ευτυχώς χωρίς βροχή, η δουλειά προχώρησε σύμφωνα με το πρόγραμμα και χωρίς προβλήματα, γεγονός που επέτρεψε στην ομάδα του τεστ να πραγματοποιήσει την απαραίτητη τεχνική επιβεβαίωση, εν όψη του τεστ της Sepang, στην Μαλαισία στις 31 Ιανουαρίου, έως στις 2 Φεβρουαρίου”.  

 

 

Κανένα σχόλιο για την - κατά 90% νέα μοτοσυκλέτα και το πλαίσιό της ή την λειτουργία των νέων μερών. Η νέα Desmosedici θα παραμείνει μυστήριο μέχρι το πρωί της τελευταίας μέρας του Ιανουαρίου, όταν θα μάθουμε τους πρώτους χρόνους και κυρίως τις πρώτες εντυπώσεις των επίσημων οδηγών της.

Το μόνο που βγήκε προς τα έξω από το σημερινό τεστ είναι ότι ο Carlos Checa οδήγησε και την δική του 1198 των Superbike και έγραψε στο twitter:

“Μου άφησε καλή αίσθηση, αλλά με + 6 κιλά, είναι δυσκολότερη στην οδήγηση”.

 

Επόμενο άρθρο »

Bράβευση της Ducati από την Βρετανική Κυβέρνηση

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Ολοκληρώθηκαν θετικά οι δοκιμές της Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα