• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Νέα από το motograndprix.gr
Νέα
Η πίστα του Estoril είναι μία από τις τέσσερις συνολικά που υπάρχουν στο πρόγραμμα των MotoGP όπου ο Jorge Lorenzo δεν έχει νικήσει ποτέ, σε καμία κατηγορία.
Νέα
Μετά τους δύο πρώτους αγώνες της χρονιάς, ο Dani Pedrosa προηγείται στο Πρωτάθλημα. Στο Estoril, ο Ισπανός δεν έχει καλή παράδοση, καθώς δεν έχει νικήσει ποτέ σε καμία κατηγορία.
Νέα
Μπορεί οι ανανγνώστες του www.motograndprix.gr να υποστηρίζουν πως ο Casey Stoner δεν έχει καμία τύχη για νίκη στον αγώνα του Estoril, ο ίδιος όμως έχει άλλη άποψη και τονίζει πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στην κορυφή.
MotoGP Club
Members only
Members only
Νέα
Σας ρωτήσαμε αν Ducati και Stoner καταφέρουν να επιστρέψουν στις νίκες στον αγώνα του Estoril, που διεξάγεται στις 13 του μηνός και η απάντηση που πήραμε ήταν καταφατική αφού στη συντριπτική πλειοψηφία σας απαντήσατε «όχι».
Νέα
Χαράς ευαγγέλια για του φίλους της Kawasaki Racing οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται λεπτομερώς για τα νέα της ομάδας τους μέσω του περιοδικού «Racing Green» το οποίο από δω και στο εξής θα έχει υπάρχει και σε ηλεκτρονική έκδοση.
Νέα
Ο Γερμανός επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1 βρέθηκε την Πέμπτη (3/4) στην πίστα του Mugello όπου πραγματοποίησε δοκιμές με την Ducati αντικαθιστώντας τον δοκιμαστή της ομάδας, Vittoriano Guareschi.
Νέα
Ο θρύλος των αγώνων μοτοσυκλέτας, Giacomo Agostini, με τα 15 Παγκόσμια Πρωταθλήματα και τις 122 νίκες σπεύδει να προειδοποιήσει όλους όσοι σπεύδουν να ξεγράψουν τον Valentino Rossi.
Νέα
Ο βασικός λόγος που ο Jorge Lorenzo δεν μπόρεσε να παλέψει μέχρι το τέλος για τη νίκη στους πρώτους του αγώνες στα motoGP ήταν οι έντονοι πόνοι που αισθάνθηκε στα χέρια του.
Σύνολο: 38706| Σελίδα 3211από 3226
Επιλογή σελίδας: