• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Νέα από το motograndprix.gr
Νέα
Ο Lorenzo επέστρεψε στη δράση και παρά τους δυνατούς πόνους που αισθάνεται μετά την πτώση που είχε την Παρασκευή, πήρε κανονικά μέρος στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στην Κίνα.
Νέα
Ο φετινός αγώνας θα είναι ο τελευταίος που διεξάγεται στην Κίνα, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη Dorna και τους οργανωτές.
Νέα
Με έναν απίστευτο γύρο που έκανε στο τελευταίο λεπτό της διαδικασίας των κατατακτήριων δοκιμών του GP της Κίνας, ο Colin Edwards πήρε την pole position.
Νέα
Για τέταρτο συνεχή αγώνα μια Yamaha M1 με λάστιχα της Michelin βρίσκεται στην pole position. Αυτή τη φορά δεν ήταν ο Jorge Lorenzo, αλλά ο Colin Edwards, της «δορυφορικής» Tech 3 που έκλεψε την παράσταση.
Νέα
Στο νοσοκομείο για εξετάσεις μεταφέρθηκε ο Jorge Lorenzo μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε την Παρασκευή κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών.
Νέα
To ατύχημα του Lorenzo επισκίασε τις δοκιμές της Παρασκευής. Ο Ισπανός έπεσε από highsiding κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών και έσπασε ένα κόκαλο στον αριστερό του αστράγαλο.
Νέα
O Jorge Lorenzo μοιάζει με θηρίο στο κλουβί. Ο 20χρονος αναβάτης από τη Μαγιόρκα δεν θέλει με τίποτα να χάσει τον αγώνα της Κυριακής 4/5, ωστόσο οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.
Νέα
Πέρσι στην Κίνα, η Ducati θριάμβευσε ξεφτιλίζοντας στις ευθείες τις υπόλοιπες μοτοσυκλέτες.
Νέα
Επτά συνεχόμενους αγώνες χωρίς νίκη μετράει ο Valentino Rossi ο οποίος πιστεύει πως η Κίνα είναι το ιδανικό μέρος για να επιστρέψει στις επιτυχίες.
Νέα
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στη Shanghai, Pedrosa και ο Hayden θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον νέο V4 με τις πνευματικές βαλβίδες...
Νέα
Μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε στο χέρι για να αντιμετωπίσει το σύνδρομο «arm pump», ο Jorge Lorenzo ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση στον αγώνα της Κίνας (4/5).
Σύνολο: 38768| Σελίδα 3212από 3231
Επιλογή σελίδας: