• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Νέα από το motograndprix.gr
Νέα
Ο δεύτερος αγώνας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto GP στην Ισπανία μέσα από την 5η Έκθεση Μοτοσικλέτας.
Νέα
Ξεχωριστή σημασία έχει ο αγώνας της Jerez για τον Jorge Lorenzo. O 20χρονος Ισπανός ο οποίος πρόσφατα παρουσίασε και την αυτοβιογραφία του, θα τρέξει για πρώτη φορά μπροστά στους συμπατριώτες του οδηγώντας μοτοσυκλέτα της μεγάλης κατηγορίας.
Νέα
Η Honda έχει την παράδοση με το μέρος στη Jerez έχοντας νικήσει 15 από τους 21 αγώνες της μεγάλης κατηγορίας που έχουν διεξαχθεί εκεί.
Νέα
Μετά το εντυπωσιακό του ντεμπούτο στα motoGP στον αγώνα του Losail, ο Andrea Dovizioso ετοιμάζεται για την Jerez, μια πίστα που όπως λέει δεν συγκαταλέγεται στις αγαπημένες του.
Νέα
Νέα αρχή ετοιμάζεται να κάνει στη Jerez ο John Hopkins. Για τον 24χρονο αναβάτη της Kawasaki Racing το Πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε καλά, καθώς στο Qatar τερμάτισε μόλις 12ος.
Νέα
Το 2007 η Jerez ήταν μια από τις συνολικά τέσσερις πίστες στις οποίες ο Casey Stoner δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, στην πορεία του προς την κατάκτηση του τίτλου.
Νέα
Η Jerez συγκαταλέγεται στις αγαπημένες πίστες του Valentino Rossi. Επτά νίκες έχει πανηγυρίσει στη συγκεκριμένη πίστα ο Ιταλός σούπερ σταρ, πέντε εκ των οποίων στην κορυφαία κατηγορία.
Members only
Members only
Members only
MotoGP και όχι μόνο
Σύνολο: 38656| Σελίδα 3209από 3222
Επιλογή σελίδας: