• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Νέα από το motograndprix.gr
Νέα
Με έναν απίστευτο γύρο που έκανε στο τελευταίο λεπτό της διαδικασίας των κατατακτήριων δοκιμών του GP της Κίνας, ο Colin Edwards πήρε την pole position.
Νέα
Για τέταρτο συνεχή αγώνα μια Yamaha M1 με λάστιχα της Michelin βρίσκεται στην pole position. Αυτή τη φορά δεν ήταν ο Jorge Lorenzo, αλλά ο Colin Edwards, της «δορυφορικής» Tech 3 που έκλεψε την παράσταση.
Νέα
Στο νοσοκομείο για εξετάσεις μεταφέρθηκε ο Jorge Lorenzo μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε την Παρασκευή κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών.
Νέα
To ατύχημα του Lorenzo επισκίασε τις δοκιμές της Παρασκευής. Ο Ισπανός έπεσε από highsiding κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών και έσπασε ένα κόκαλο στον αριστερό του αστράγαλο.
Νέα
O Jorge Lorenzo μοιάζει με θηρίο στο κλουβί. Ο 20χρονος αναβάτης από τη Μαγιόρκα δεν θέλει με τίποτα να χάσει τον αγώνα της Κυριακής 4/5, ωστόσο οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.
Νέα
Πέρσι στην Κίνα, η Ducati θριάμβευσε ξεφτιλίζοντας στις ευθείες τις υπόλοιπες μοτοσυκλέτες.
Νέα
Επτά συνεχόμενους αγώνες χωρίς νίκη μετράει ο Valentino Rossi ο οποίος πιστεύει πως η Κίνα είναι το ιδανικό μέρος για να επιστρέψει στις επιτυχίες.
Νέα
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στη Shanghai, Pedrosa και ο Hayden θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον νέο V4 με τις πνευματικές βαλβίδες...
Νέα
Μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε στο χέρι για να αντιμετωπίσει το σύνδρομο «arm pump», ο Jorge Lorenzo ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση στον αγώνα της Κίνας (4/5).
Νέα
Για σκεφτείτε όμως τι θα γινόταν αν ο Doctor είχε επιλέξει εκείνη την κρίσιμη στιγμή να μετακομίσει στην F1...
Διαγωνισμός
BP competition

ΣΧΟΛΗ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΣΠΟΡ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Σύνολο: 38706| Σελίδα 3207από 3226
Επιλογή σελίδας: