• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Μόνο ιδιωτικά τεστ
Για το άμεσο μέλλον
Νέα 07/12/2015 - 11:33

Ο Casey Stoner δεν θα κάνει δημόσιες εμφανίσεις με την Ducati Desmosedici και αυτό σημαίνει ότι δεν θα τον δούμε στην Sepang, στο πρώτο επίσημο τεστ του 2016.

 

«Υπάρχουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να ρυθμίσουμε, αλλά το βέβαιο είναι ότι ο Casey θα κάνει το πρώτο του τεστ στην Μαλαισία, πριν τις επίσημες δοκιμές», σχολίασε ο Tardozzi στο «αδελφό» gpone.com.

 

Ο Stoner θα είναι στην πίστα μαζί με τον άλλο δοκιμαστή της ομάδας, τον Michele Pirro, ενώ να θυμίσουμε ότι με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε και τις επίσημες υποχρεώσεις του με την Honda.

 

Αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό πράγμα για τους κόκκινους δεν είναι οι χρόνοι του Αυστραλού, αλλά το να συνηθίσει τη μοτοσυκλέτα και να βρει τα πατήματά του όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

 

«Δεν θέλουμε να τον πιέσουμε», συνέχισε ο Tardozzi. «Ωστόσο όταν ξέρεις ότι μπορεί να πιέσει στο όριο, η πληροφόρησή του θα είναι πολύ σημαντική για εμάς».

 

«Έχουμε προγραμματίσει μερικά τεστ τώρα για να συνηθίσει και να καταλάβει τη μοτοσυκλέτα και για να αποκτήσει εκ νέου εμπιστοσύνη».

 

Όπως είχαμε επισημάνει εδώ, ο Stoner θα περάσει από το εργοστάσιο στην Μπολόνια για να ρυθμίσουν πάνω του τη μοτοσυκλέτα, όπως και για να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες που ανέφερε ο Tardozzi.

 

Το πρόγραμμα του Stoner μετά την Sepang παραμένει άγνωστο. Η Ducati είναι πολύ πιθανόν να προγραμματίσει ιδιωτικές δοκιμές στην Jerez και το Mugello.

 

Αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο από κάθε τι άλλο πάντως, είναι το αν θα κάνει ο Αυστραλός έκτακτες συμμετοχές. Δεν υπάρχουν νεότερα επ’ αυτού, αλλά αν τελικά κάτι τέτοιο αποφασιστεί, τότε το ιδανικό μέρος θα είναι το Phillip Island.

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Στόχος ο Τίτλος!

« Προηγούμενο άρθρο

Γιατί μετακίνησε το ντεπόζιτο η Yamaha;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα