• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ
O υπογράφων και δύο ακόμη «εγκληματίες» δέχτηκαν πέρυσι επιστολή από αγγλική νομική εταιρία που τους απειλούσε!
Νέα 02/04/2009 - 13:36
Του Δημήτρη Διατσίδη

Δεν πρόλαβε να «ανεβεί» στο ίντερνετ η άποψη για όσους ζητούν 300 Ευρώ για μαθήματα και αυτοί τηλεφώνησαν πρωί – πρωί σε έναν από τους «leaders» της Fast & Safe Riding Experience και λίγο πολύ τον «προειδοποίησαν» ότι εγκληματεί που θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις αυτές και να προσέχει.

Βέβαια αυτοί που τηλεφώνησαν έχουν προϊστορία με σειρά απειλών ακόμη και μηνύσεων σε όσους τολμούν να ασχοληθούν με μαθήματα οδήγησης, λες και είναι οι μόνοι στον κόσμο που μπορούν να μας πουν και να μας μάθουν οδήγηση.
Για παράδειγμα ο υπογράφων και δύο ακόμη «εγκληματίες» δέχτηκαν πέρυσι επιστολή από αγγλική νομική εταιρία που τους απειλούσε ότι αν ξανατολμήσουν να βοηθήσουν κάποιους να γίνουν πιο καλοί και ασφαλείς οδηγοί, θα τους ζητήσει πίσω τα χρήματα που κέρδισαν από εκδήλωση που διοργάνωσε το Colori της Λάρισας. Εδώ να σημειώσουμε ότι και οι τρεις που συμμετείχαμε σε ρόλο «οδηγού» στην εν λόγω εκδήλωση, συμμετείχαμε εθελοντικά και φυσικά χωρίς αμοιβή.
Οι τότε 20 συμμετέχοντες πλήρωσαν από 100 Ευρώ ο καθένας που έφθασαν απλά για να καλυφθούν τα έξοδα της πίστας, του ασθενοφόρου και γιατρού και των ελαστικών που χρησιμοποιήθηκαν.
Η επιστολή αυτή, αντίγραφο της οποίας θα δείτε αύριο στην ιστοσελίδα μας (για να γελάσει και ο κάθε πικραμένος), τονίζει ότι ο υπογράφων που ήδη είχε τρέξει σε περισσότερους από 100 αγώνες μοτοσυκλέτας από το 1986 μέχρι πέρυσι, έμαθε να οδηγεί σε κάποιο σχολείο το 2007 και 2008.

Προς τι λοιπόν όλη αυτή η φασαρία θα μου πείτε και γιατί κάποιοι φοβούνται τόσο πολύ το γεγονός ότι η Fast & Safe Riding Experience είναι μια σειρά εκδηλώσεων που θα τροφοδοτεί με τα έσοδά της το Ταμείο Αρωγής Μοτοσυκλετιστών;
Μα είναι προφανές «είναι πολλά τα λεφτά Άρη, Θανάση...» ή όπως αλλιώς, που λέει και ο λαός και φοβούνται μην χάσουν την προσοδοφόρα μπίζνα που κάνουν στο όνομα της οδικής ασφάλειας. Αλλιώς γιατί τόσο μένος για όσους άλλους θέλουν να δημιουργήσουν κάτι ανάλογο και κατ’ επέκταση να κάνουν ακόμη περισσότερους μοτοσυκλετιστές ασφαλείς.

Και να σκεφτείτε ότι οι ίδιοι προσπάθησαν με υβριστική επιστολή να αποτρέψουν τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Kevin Schwantz (και το Suzuki School το οποίο λειτουργεί στις ΗΠΑ) από το να έλθει στην Ελλάδα, προφανώς φοβούμενοι μήπως το Σχολείο αυτό λειτουργήσει μόνιμα.

Αυτά προς το παρόν και το σήριαλ συνεχίζεται...

Επόμενο άρθρο »

Έτοιμος για τη Valencia ο Hopper

« Προηγούμενο άρθρο

«Η Honda δεν είναι στο επίπεδό μας»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα