• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμος για τη Valencia ο Hopper
Ο Αμερικανός πήρε μια πρώτη γεύση από την Honda CBR1000RR με την οποία θα τρέξει στο Πρωτάθλημα...
Νέα 02/04/2009 - 14:58
Έτοιμος για το ντεμπούτο το στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike είναι ο John Hopkins. O 25χρονος αναβάτης που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Stiggy Honda βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στην Almeria όπου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τη μοτοσικλέτα -Honda CBR1000RR- με την οποία θα τρέξει στο Πρωτάθλημα.

Παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν καλές, ο Hopkins πραγματοποίησε 50 γύρους οι περισσότεροι εκ των οποίων έγιναν σε βρεγμένο οδόστρωμα.

«Είναι η πρώτη φορά που οδηγώ μια Superbike, που δοκιμάζω λάστιχα της Pirelli και που βρίσκομαι στη συγκεκριμένη πίστα», είπε ο Hopper και πρόσθεσε: «Ο καιρός δεν ήταν καλός και δεν έκανα όσους γύρους θα ήθελα. Κατάφερα όμως αυτό που ήθελα που ήταν να εξοικειωθώ με τη μοτοσικλέτα και τα λάστιχα. Είναι εξαιρετικό το ότι οδηγώ και πάλι μοτοσικλέτα. Σίγουρα διασκεδάζω και πάλι την οδήγηση».

Το αγωνιστικό του ντεμπούτο θα το πραγματοποιήσει το Σαββατοκύριακο 4-5 του μηνός στον τρίτο γύρο του WSBK που διεξάγεται στην πίστα Ricardo Tormo της Valencia.

Εκεί θα συναντήσει κάποιους παλιούς του γνώριμους από τα MotoGP, όπως τον Carlos Checa, τον Max Biaggi, Μakoto Tamda και Shinya Nakano, αλλά και να μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι στο νέο μεγάλο αστέρι του σπορ Ben Spies που έχει νικήσει τα τρία από τα τέσσερα σκέλη που έχουν γίνει ως τώρα.

Οι φίλοι του σπορ και γενικότερα των αγώνων μοτοσικλέτας έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση τον δεύτερο αγώνα της Valencia την Κυριακή 5/4 στις 16:00GR όπως και σύνοψη του πρώτου αγώνα που θα διεξαχθεί λίγο νωρίτερα, από τον ΣΚΑΪ που πρόσφατα απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του WSBK για τη χώρα μας.

Επόμενο άρθρο »

«Ελπίζω να έχω ανάλογη σεζόν με το 2008»

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα