• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τwin Ring Motegi: Και η βρόχα έπεφτε...
Η βροχή έκανε και πάλι την εμφάνισή της στο Motegi...
Νέα 26/04/2009 - 13:44
Πως το έλεγε ο αείμνηστος Γιώργος Ζαμπέτας στο τραγούδι του «Αποσπάσματα από έρωτες»; «Kαι η βρόχα έπεφτε, στρέιτ θρου»...

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη του warm-up των MotoGP, που λόγω της ακύρωσης των κατατακτήριων δοκιμών είχε αυξημένη διάρκεια (από 20λεπτο έγινε 40λεπτο), οι ουρανοί άνοιξαν και πάλι!

Μέσα σε λίγα λεπτά η πίστα μετατράπηκε και πάλι σε λίμνη αποτρέποντας τους αναβάτες από το να ολοκληρώσουν τις προετοιμασίες τους ενόψει του αγώνα.

Στο μεγαλύτερο διάστημα οι περισσότεροι έμειναν καθηλωμένοι στα γκαράζ των ομάδων τους να συζητούν με τους μηχανικούς, να «παίζουν» με τις κάμερες και να χαιρετούν τους επίσημους καλεσμένους. Οι πιο θαρραλέοι επιχείρησαν να κάνουν κάποιες βόλτες στην πίστα με τις... αμφίβιες μοτοσυκλέτες τους.

Στο τελευταίο τέταρτο της διαδικασίας, με την βροχή να έχει κοπάσει πλέον, η δράση συνεχίστηκε με τους οδηγούς να προσπαθούν να καλύψουν λίγο από το χαμένο έδαφος.

Yπό αυτές τις συνθήκες ο Casey Stoner σημείωσε τον καλύτερο χρόνο με 2.05.903 επίδοση που ήρθε τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Toni Elias -ο μόνος που συμπλήρωσε διψήφιο αριθμό γύρων (12)- με την εργοστασιακών προδιαγραφών RC212V της San Carlo Honda Gresini. Ο Ισπανός ήταν δύο δευτερόλεπτα πιο αργός από τον Αυστραλό αναβάτη της Ducati.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Yuki Takahashi, ενώ την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν οι Alex De Angelis, Dani Pedrosa και Sete Gibernau.

O poleman Valentino Rossi ήταν μόλις 13ος, ενώ ο Lorenzo 10ος. Πολύ πίσω έμειναν οι Suzuki με τον Chris Vermeulen να είναι 14ος και τον Loris Capirossi να καταλαμβάνει την τελευταία θέση.

Πλην της βροχής σημαντικό πρόβλημα για τους αναβάτες είναι και ο δυνατός άνεμος που πνέει στην περιοχή με ταχύτητα που κατά διαστήματα φτάνει και τα 14km/h.

Επόμενο άρθρο »

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ Η ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ MOTEGI

« Προηγούμενο άρθρο

Twin Ring Motegi: Lorenzo, o ...πειρατής του Motegi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα