• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εκνευρισμένος με Takahashi ο Hayden
«Ξέρω ότι αγωνιζόταν στο 'σπίτι' του και πως υπήρχε μεγάλη πίεση, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για να προσπαθήσεις να γίνεις ήρωας βγάζοντας κάποιον άλλο εκτός πίστας!»
Νέα 28/04/2009 - 10:15
Ο αγώνας του Motegi ολοκληρώθηκε πρόωρα για τον Nicky Hayden. To Κentucky Kid δεν πρόλαβε να συμπληρώσει γύρο αφού ο Yuki Takahashi τον χτύπησε από πίσω και  τον έστειλε στην αμμοπαγίδα.

Ο Αμερικανός αναβάτης της Ducati Marlboro δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του για το συμβάν που ξύπνησε μνήμες Estoril 2006, τότε που ο Dani Pedrosa τον έβγαλε εκτός πίστας...

«Στην αμμοπαγίδα προσπάθησα να ρωτήσω τον Takahashi τι έκανε. Φαντάζομαι ότι ζητούσε συγνώμη αλλά δεν είμαι και τόσο καλός με τις συγνώμες. Ξέρω ότι αγωνιζόταν στο 'σπίτι' του και πως υπήρχε μεγάλη πίεση, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για να προσπαθήσεις να γίνεις ήρωας βγάζοντας κάποιον άλλο εκτός πίστας!», είπε και πρόσθεσε: «Ήταν αυτό ακριβώς που δεν χρειαζόμασταν. Έκανα αποφασιστική εκκίνηση και μετά στη φουρκέτα ένιωσα κάποιον να με χτυπάει και αυτό ήταν. Χρειάζομαι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο να συμπληρώνω γύρους πάνω στη μοτοσυκλέτα για να αποκτήσω μεγαλύτερη εμπειρία. Αυτήν την εβδομάδα αισθάνθηκα ότι είχα καλύτερη επικοινωνία και καταλάβαινα καλύτερα τους ανθρώπους. Ακολουθεί ο αγώνας της Jerez και τουλάχιστον είμαι σε καλή κατάσταση».

Επόμενο άρθρο »

Σημαντικές αποφάσεις στη Jerez για Moto2 και δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Assen 4ος γύρος: Spies και Haga μοιράστηκαν τις νίκες…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα