• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Eνθουσιασμένοι στη Hayate με Melandri
«Αυτό το αποτέλεσμα ίσως να είναι η αρχή για κάτι καλό», λέει ο Ιταλός αναβάτης...
Νέα 28/04/2009 - 12:52
Χωρίς αμφιβολία ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του αγώνα. Κι αν από τους Lorenzo - Pedrosa περιμένεις τέτοιες εμφανίσεις λόγω της δυναμικής τους και των μέσων που διαθέτουν, από τον Marco Melandri δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις.

Και όμως ο Ιταλός που πέρσι ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα στην Ducati και που μέχρι πριν λίγο καιρό η θέση του στα MotoGP ήταν μετέωρη, έκλεψε την παράσταση στο Motegi, μια δύσκολη και απαιτητική πίστα, όπου κατάφερε να φέρει την κατάμαυρη ZX-RR Ninja της Hayate Racing στην έκτη θέση.

«Αυτό το αποτέλεσμα ίσως να είναι η αρχή για κάτι καλό. Ξεκίνησα καλά και όταν ο Andrea (Dovizioso) έκανε λάθος, τον πέρασα. Ήξερα ότι ο ρυθμός μου δεν ήταν στο επίπεδο των πρωτοπόρων, αλλά ήμασταν σταθεροί και κάναμε καλό αγώνα. Ήταν διασκεδαστικό να μάχεσαι με τους κορυφαίους και το προσπέρασμά μου στον Stoner ήταν τεράστια ικανοποίηση για μένα», είπε περιχαρής ο Ιταλός που στις αρχές του αγώνα δεν δίστασε να επιτεθεί και να περάσει τον μέχρι πριν λίγο καιρό team-mate του, Casey Stoner με την πανίσχυρη Desmosedici GP9.

Ο team-manager της Hayate, Andrea Dosoli δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του: «Ο Marco είχε μια πολύ καλή εκκίνηση και είχε εμπιστοσύνη στη μοτοσυκλέτα του. Είχε σταθερό και δυνατό γυρολόγιο και ακόμα και αν σκεφτόμασταν στην αρχή να χρησιμοποιήσουμε την πιο μαλακή γόμα, αποδείχθηκε τελικά σωστή η απόφασή μας να τρέξουμε με την πιο σκληρή. Περάσαμε πολύ λίγη ώρα στην πίστα, αλλά το πλεονέκτημά μας είναι ότι έχουμε στις τάξεις μας τον Marco που είναι ένας πολύ καλός αναβάτης και κάποιος που μπορεί να μας βοηθήσει να βρούμε το σωστό set-up».

Επόμενο άρθρο »

Καρέ Καρέ η έξοδος HAYDEN - TAKAHASHI & GIBERNAU

« Προηγούμενο άρθρο

Σημαντικές αποφάσεις στη Jerez για Moto2 και δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα