• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμος για τη Jerez o Stoner
O Αυστραλός δηλώνει έτοιμος να σπάσει την αρνητική παράδοση που έχει στην πίστα της Ανδαλουσίας...
Νέα 30/04/2009 - 10:18

Ο Casey Stoner δεν έχει καλή παράδοση στη Jerez, αλλά αυτό δε λέει τίποτα μιας και στο πλαίσιο του IRTA Test ήταν εντυπωσιακός σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο δείχνοντας ότι φέτος μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη συγκεκριμένη πίστα.

Μετά τη νίκη του στον εναρκτήριο αγώνα του Κατάρ, ακολούθησε η τέταρτη θέση στο Motegi όπου αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με τα φρένα. Τώρα, στη Jerez, θέλει να ανακάμψει και να ανέβει στο βάθρο, σε μια πίστα που έχει ως καλύτερο αποτέλεσμα την πέμπτη θέση που πήρε το 2007...

«Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά στη Jerez αλλά φέτος στις χειμερινές δοκιμές δουλέψαμε καλά και σημειώσαμε κάποιους καλούς χρόνους. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν να αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται τη βάση που έχουμε για να πάμε καλά», είπε ο αναβάτης της Ducati Marlboro και πρόσθεσε: «Σε αυτήν την πίστα χρειάζεσαι καλό χειρισμό και μια μοτοσυκλέτα που σου επιτρέπει να μπαίνεις γρήγορα στις στροφές και στις εξόδους να ανοίγεις αμέσως το γκάζι χωρίς προβλήματα. Χρειάζεται μια μοτοσυκλέτα με καλή ευστάθεια. Νομίζω ότι σε αυτόν τον τομέα η GP9 έχει κάνει πρόοδο και αν ο καιρός δεν παίξει περίεργα παιχνίδια ή δεν τύχει κάποια αναποδιά τότε θα βρούμε ένα καλό set-up. Οι καλές πίστες για μας έρχονται αργότερα μέσα στη σεζόν, αλλά αν μείνουμε αφοσιωμένοι και συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως κάνουμε τώρα μπορούμε να πάρουμε κάποια πολύ καλά αποτελέσματα. Σε σχέση με πέρσι έχουμε κάνει καλύτερη εκκίνηση στη σεζόν και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε σε αυτά τα στάνταρ».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: «Xρειάζομαστε ακόμα δουλειά»

« Προηγούμενο άρθρο

O Lorenzo θέλει δώρο γενεθλίων

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα