• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: «Xρειάζομαστε ακόμα δουλειά»
Με ηθικό ...ακμαιότατο ο Pedrosa ετοιμάζεται για τον αγώνα της Jerz...
Νέα 30/04/2009 - 10:34
Ο Dani Pedrosa ήταν ευχάριστη έκπληξη του GP Ιαπωνίας. O Ισπανός, νικητής του αγώνα της Jerez πέρσι, τερμάτισε τρίτος στο Motegi, αποτέλεσμα που αναπτέρωσε το ηθικό του αλλά και δίνει κίνητρο στη Honda να δουλέψει ακόμα περισσότερο ώστε να καλύψει την απόσταση που την χωρίζει από τις Yamaha-Ducati.

Με την κατάσταση του αριστερού του γονάτου να έχει βελτιωθεί σημαντικά, ο αναβάτης της Repsol Honda δείχνει αναγεννημένος και έτοιμος να παλέψει ακόμα και για τη νίκη μέσα στην πατρίδα του, πράγμα που κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι αφού ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα σκληρός.

«Ήταν εξαιρετικό και ενθαρρυντικό το αποτέλεσμα της Ιαπωνίας η οποία ήρθε πριν τον αγώνα της Jerez. Έχουμε το μομέντουμ και πρέπει να διατηρήσουμε. Παρά το γεγονός πάντως ότι στο Motegi ανεβήκαμε στο βάθρο, δεν πρέπει να ξεγελάσουμε τους εαυτούς μας ότι έχουμε φτάσει στο επίπεδο των αντιπάλων μας», είπε ο Pedrosa και πρόσθεσε: «Δυσκολευτήκαμε αρκετά στις δοκιμές του Motegi και δεν έχουμε ψευδαισθήσεις. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας μας. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στη Jerez γιατί πάντα είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία για μένα να τρέχω εκεί. Το κοινό είναι τόσο παθιασμένο και δίνει απίστευτη δύναμη σε όλους τους Ισπανούς αναβάτες».

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ JEREZ: Η παράσταση αρχίζει...

« Προηγούμενο άρθρο

Έτοιμος για τη Jerez o Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα